Ahad, 13 April 2014

Rezeki..



Taip-backspace-taip backspace

Ye, itu keadaan diri saya sekarang
terlalu banyak nak coretkan di blog ini
tapi masa agak terbatas..

cuma satu saya nak cakap
SAYA MAHU BERCUTIIII

Incek husband, pls tunaikan hasrat isterimu ini
otak dan badan ini terlalu letih mengadap kerja
bukan saya mengeluh, tapi komitment diri pada kerja

Hanan, maafkan ummi lately kurang masa kita bersama
ada satu hari aritu saya balik kerja lewat mlm, hanan dah tdo
menitik air mata ni tatkala mencium ubun2 si anak
(setiap mlm saya akan baca Fatihah+Ayat kursi+3Qul+doa & ditiupkan di ubun2)
rasa berdosa sebab tak luangkan masa bersama

Rasa nak tender resign jadik suri rumah
Ye, saya dah tender last week
tapi boss tak terima, dia suruh fikir balik
siap counter offer balik dengan saya
Allahuakbar, sungguh rasa rezeki betul buat kami

Jika rezekiku tertulis sebegini, aku redha..
Doaku selama ni termakbul
Terima Kasih YA-Allah :)



4 ulasan:

Hanie berkata...

Saya yang baca pun kecian dekat hanan.huhuhu.. xpe.. cari rezeki ni pun utk dia jugak kan. kuatkan semangat ye.

StrewberiManis =) berkata...

Hanie:

Betul. Saya jadi kuat pun sbb anak
Kuat betulkan aura seorg anak?
Boleh jd pbakar smgt kita! :-)

azy anuar berkata...

Assalam kak :)

nama sy azy 21thn dn still student, saya looking foward nak berkawan dgn akk dgn sbb sy nak mintak advise akk, boleh sy add akak di fb ? mungkin lebih mudah utk kita berbual..

atau jika akk tak keberatan add fb saya "Azeyati Azren" terima kasih sgt kak, looking foward to talk to u..

StrewberiManis =) berkata...

azy:

Salam

Saya xde fb la dik, hehe
utk pertanyaan lebih pantas,
boleh whatsapp saya, 012-9769853