Ahad, 15 September 2013

Raya 2013


Agak terlambat rasanya baru nak cerita pasal raya.
Tapi ada saya kesah? Kahhhkahhh

Dikesempatan ini saya nak ucapkan :


SELAMAT HARI RAYA EIDULFITRI 

MAAF ZAHIR BATIN

teringat kata2 abangah *abg ipar* masa nak tangkap gambar raya tahun lepas

" Poji, tahun ni 2012 korang raya berdua. Tahun depan 2013 beraya ber 3 pulak ok "

~saya senyum je sebab masa tu tengah pregnantkan Hanan 2 bulan. memang tak ramai lagi tahu saya pregnant. Baru lagi kannn :)

Syukur Alhamdulillah tahun ni dapat merasa raya bertiga :)


raya 1 : Peach theme : Gombak

raya 2 : Pink theme : Melaka, Johor

raya 3 : Blue theme : Perak

raya 4 : Cream theme : Penang


Tahun ni giliran beraya belah saya. So sakannnnn kami beraya. Utara selatan kauuuu. sakannn jugak Hanan dapat duit raya. kikikiki. dah selamat Ummi masukkan dalam tabung haji :)


Ok, air vico saya dah abes. sampai disini jela entry saya kali ini, kahhhkahhh
*nampak tak mood aku dah lari? :P
jumpa next entry (xtau bila, kikikiki ;p)
Esok saya nak deal dengan seseorang tentang part time job saya
Harap ianya menyebelahi saya.



nota kaki : March 2014, tunggu kami! :)





kembali



hampir 2bulan tak coret sesuatu disini.
hari2 saya online cuma tak berkesempatan nak menconteng.
detik hati mahu menulis harini, tapi MALAS. Kahhhkahhhkahhh

Incek husband dan Hanan sudah tdo.
aku masih dibilik kerja mengadap laptop.
nak je buat entry utk pembacaan aku akan datang, tapi again, MALAS ;p

tunggu sat lagi, kalau ada mood, aku buat entry na
sekarang nak study ilmu "sesuatu"
InsyaAllah march 2014 kami sampai sana :)
Allah, panjanglah umurku