Ahad, 7 April 2013

Terima Kasih



Dah 2 bulan baru nak bukak hamper/hadiah, hehe
Terima kasih ye pada yg memberi
moga murah rezeki kamu semua :)




Ada 5 hamper/hadiah xsempat nak bergambar
sebab dah selamatttttt digunakan, hehehe :P

tapi tu xmasuk lagi gambar hadiah baby cot, stroller, car seat, mosquito net dari Abanjan (Abg Incek husband). Ohhhh rasa lengkap dah barang baby
tak perlu kami membeli ;p


ingatkan nak beli semua tu after abes pantang ni, hehehe
tak sempat nka beli Abanjan dah bagi, Alhamdulillah rezeki baby :)
mungkin akan beli baby carrier jela sebab tak ada lagi
ada siapa2 nak hadiahkan?
Dushhhhhhhh kepala Puan stoberi, KAHHHH KAHHHH


ok, jumpa next entry, saya nak mendobi  sat :)




1 ulasan:

amal salleh berkata...

lm xupdate ?

jom join
http://cheqmoomoo.blogspot.com/2013/12/hadiah-dari-thaqif-giveaway.html