Rabu, 24 April 2013

Interview


baru balik interview terus update blog
kental tak puan stoberi? KAHHHKAHHH

7.40 dah terpacak dekat opis
interview pukul 8.30 ;p

saya org ke 2 sampai
org petama is CLEANER. KAHHHKAHHH


 Again, Incek husband yg hantar interview
harini dia cuti lagi, Thanks sayang ;p
itu pon pagi2 dah terkocoh-kocoh

Abg, cepatlah siap, nanti jalan jammed
Abg, kalau sampai sana awal kita breakfast sama2 dulu eh
Abg... pottpettt pottt petttt dalam kereta

macam2 cerita kami borak
sudahnya tak breakfast sama pon, KAHHHHKAHHHHH
saya macam kenyang lagi ;p

kesian anak ummi, pukul 7pagi dah kena tinggal
adoiiii ni yg berat hati nak kerja ni ;p


ok sekarang saya dah lapar
nak masak sat, kasi isi perut dulu
pastu nak sambung gomol2 dengan Hanan :)




3 ulasan:

hAja berkata...

interview mana N? tak habaq mai pun naa

StrewberiManis =) berkata...

dekat Deloitte
ni baru first stage

yg kita p ni assessment session
pass ni, baru interview

pehhh baik dok umah je
jadik suri rumah xde interview bagai ;p

haja dah dapat kje?

hAja berkata...

oh wah.. deloitte panggil. bagus2. kte blum lagi. so bila next stage?