Isnin, 1 April 2013

Honeymoon Berdua Sebelum Hanan Lahir



Kami ke Cameroon seminggu before saya deliver, HAHAHA
Kuasa Allah, mana nak tau kan, ingatkan EDD saya 3.3.13
so macam lama lagi je, tu kami decide nak bercuti
luangkan sisa2 masa berdua sebelum si kecik ni keluar :)

kesana memang saya bawak hospital beg
takut kot2 turun tanda ke hape kan
tapi mulut ni tetap berdoa janganlah bersalin kat cameroon ni
Pening apak kau kuar2 kang mintak stoberi celop coklat, HAHAHAHA
cukup lah mak kau ni je hantu stoberi ;p


tak sangka perut sebesar ni aku gigh usung kesana :P
mengah2 pon masih larat berjalan!

dalam hotel before keluar jalan
air masak adalah sgt penting kepada mak buyung ni
cepat mengah ok
tapi gagah nak berjalan :p

eh patutnya gambar ni kat atas
lantak la labuuuu ;p

teringin nasi goreng paprik
datang jauh2 teringin paprik pulak
haaishhhh, HAHHAHA





ni je sebenarnya naik cameroon
semata2 stoberi celop coklat :P
dapat je, lega aiii
usap2 perut terus ;p


36weeks (9months)






banyak saya borong teh di sini
hari2 Incek husband minum teh jela ye ;p


pasar ape ni eh?
lupe pulak ;p

singgah sini before balik
beli stoberi fresh banyak2 buat stok kat umah :P

teringin nangka madu
nasib baik ada
1 paket saya ngap sorang dalam kereta ;p
Incek husband beli 3 paket :)



ok dah abes ;p
nampak tak dah malas nak cerita & tulis caption? kehhh kehhh




4 ulasan:

hAja berkata...

aaahhh N ni. sudah la. memanjang je honeymoon. dah jadi honeyweek tau tak. eh, mcm bunyik honeydew pulak. kahkahkahkah. tak dpt bayangkan kalau hanan terlahir awal kat cameron. hahaha

StrewberiManis =) berkata...

haja :

kahhkahhh ape nak buek
honeymoon sgt perlu utk terapi ACCA ok
kahhhkahhh

eh honeydew? sedap gak tu, aaaaaa nak suruh fauzy p beli la ;p dah bersalin pon masih gile buah. Tapi kan, haja dah cakap honeydew, teringin pulak air honeydew cafe ;p

hAja berkata...

hahahaha air honeydew cafe tu warna je lebih. buat sendiri la, blend honeydew dgn susu. nk warna buh pandan skit. hahahaha honeydew pandan :p

StrewberiManis =) berkata...

haja :

dah pulak ada honeydew pandan
jadi versi cik haja kang, kahhhh kahh

buah tu xsempat blend dah ngap masuk perut
acaner tu? ;p