Ahad, 3 Mac 2013

Katanya Sebagai Hadiah Melahirkan Hanan.. :)



kaler pink gitu. Tak sabar nak pakai abes pantang kang.
Hikkk Hikkk :P


Incek Husband beli handbeg ni since saya preggy lagi
tapi baru ni je dia bagi
ohhh sgt sweet wahai suami :)
kalau begini, tiap tahun sorang pon tak pe, opssss kehhkehhh :P

ok bai, saya nak tdo. Malam tadi Hanan takmau berenggang dgn saya langsung. Nak berdukung, berdakap je. Huuuu ummi ada la sayang. Tak tinggal kamu pon..



2 ulasan:

ifah am berkata...

assalamualaikum kak N a.k.a akk strewberimanis...

hrp x kesah pggil akk ye..huhu

aritu sye saja2 je usha2 blog2 org..sbb sndiri xde blog..huhu..
then trjumpa blog strewberimanis ni...so sye pon mula ler jelajah blog akk ni...

conclusion pd sye, blog akk ni sangat best...huhu....wt sye tergelak sowang2 bca pe yg akk tulis then kdg2 rsa cam nk nanges sbb terharu...huhu..(cam over x) hehe..

plg best...cara akk menulis tntg kehidupan akk wt sye berfikir tntg hidup sye...

so thanks sbb bg inspirasi tuk sye maju dlm hdp...

hrp akk x ttp blog ni ek..sbb insyaallah sye nk jd pembaca blog akk nih..huhu...

lastly, hrp akk sentiasa berbahagia bersama keluarga tersayang..selamat berpantang yer..huhu..

StrewberiManis =) berkata...

ifah :

salam

HAHA ifah ni lawak la, ni buat akak gelak guling2 je masa tengah pantang ni, Kihh kihhh :P

btw, terima kasih sbb sudi baca penulisan akak ye. Niat di hati memang nak tutup blog, tapi macam banyak pulak kenangan dalam penulisan ni. so tak jadik la nak tutup. tambah pulak ifah dah cakap gini, lagiiiiii la tak jadik nak tutup. KAHHH KAHHHH

semoga entri2 dalam ni banyak memberi inspirasi utk ifah & semoga berjaya ye dalam hidup :)

TQ ifah, tengah menghitung hari nak abes pantang ni, KAHHH KAHHH