Rabu, 18 April 2012

Away For a While Due To Trial Exam :)


Cepat betul masa berlalu
Dah nak abes dah utk sem ini
Moga sem ni aku MAMPU clearkan 2-2 papers
as per previous sem, Aminnn
WELL DONE PUAN STOBERI :P


Here is timetable for my trial exam ;
* Amboi, teruihh cakap omputih? HAHAHA :P



25.04.2012 : P7 (9am - 12.15pm)

03.05.2012 : P3 (9am - 12.15pm)



Doakan yang terbaik utk saya ye
dan dipermudahkan segala urusan



:: Susah nak hug laki den sobab beg kamera kacau! Phrfffffff ::


:: Gedik tak nak pakai penutup telinga stoberi? HAHAHA. Semua org pandang saya sebab glove & penutup teliga stoberi. Mesti depa fikir, dia ni feeling comel la letttewwwww. HAHAHAHA ::



Nota kaki :


Incek Husband offer honeymoon 2 tempat. *Honeymoon lagik? Bape kali ko nak honeymoon neh N? HAHA* Dia suruh saya fikir. Tapi aku nak 2-2 buleh?????? Stress kot study nak trial ni. Mampu memecahkan lemak2 tersentil, eh silap, mampu memecahkan sel2 otak den. HAHAHAHA


Sabah or Pulau Redang? Air Asia tengah buat promotion ni. Haishhhhh. Kita grab 2-2 jela sayang. Ok? KAhhhh kahhhh kahhhhhh



Selasa, 3 April 2012

Dihujani muntah


Ohhhh dugaan apakah ni?

Sabtu lepas saya muntah teruk gila. 8x berturut2 dalam masa 45min. Plus cirit birit. Phewwwww first time kena macam ni. Terus terpeleot lembik. Lalu terdampar di katil jela si dugong ini. HAHAHA


Saya xtau apa puncanya. Mula2 batuk je. Pastu tekak jadi kering. Jadi saya capai botol air dekat side table tepi katil. Minum macam puasa 48jam tanpa minum air, HAHA. Banyak kot saya minum. tibe2 kepala terus melayang. Peninggggggg.


Siapa yang kenal saya, tahulah BERTAPA lembiknya aku. Dah pening tu, memang terus baring jela. Nasib baik masa tu mmg dalam bilik. Nak jalan naik ke bilik mmg TAK LARAT lah kan, kata lembik. HAHA. Incek Husband dekat bawah kot, tengok bola


lepas muntah 1x, terus flat. Semua yang saya makan, keluar balik. Phewwwww pedih tekak ni. masa tengah muntah, Incek Husband naik bilik, panic la dia kan saya teruweeekkk uwekkkk dalam toilet. Mata berair, muka merah, badan mengigil. Masa saya muntah, dia urut2 belakang saya. Abes muntah, saya naik balik katil. Baring. Nak berdiri pon tak larat derrr.


Keadaan saya bergini berulang sebanyak 8x berturut-turut. Katil ke toilet, toilet ke katil. nasib baik toilet dalam bilik jugak. Tak banyak langkah nak berjalan. Ada tu, saya atas katil lagi, tapi dah nak termuntah sangat, duk tahan dalam mulut je. blurghhhhhh. sampai toilet, terus luek ke toilet bowl. HAHAHA. Eeeeee geli dok simpan muntah dalma mulut. HAHAHA


Masuk muntah ke 4, keluar air je. Sebab lepas muntah, Incek Husband hulur air masak, suruh minum. memang flat gilaaa la. Lutut ni terketaq2. Tekak pon pedih sebab asyik muntah je. Pastu Incek Husband ajak p klinik, tapi saya xnak. Konon2 muntah biasa je ni. Feeling kuat dihadapan beliau. HAHAHA. Tiap kali abes muntah, Incek Husband offer nak bersihkan, tapi again, saya feeling kuat lagikk, *PANGGG* kata xpayah sebab tinggal nak flush je after muntah. Tu pon xlarat ka?? *Berlagakkkkk. KAhhh Kahhh Kahhhhh*


Masa after muntah, saya akan terbaring je. Pastu Incek husband akan sapu minyak angin. xdan nak sapu abes, berlariiiii balik ke toilet. Rasa kalau bermaraton muntah masa tu, mesti aku JOHANNNN. Dapat medal kaler Gold okeh. HAHAHA. *Bengong punya N, ni pon kau buat main ye :P


At last, saya mintak panadol dekat Incek husband sambil tangan terketaQ sebab dah muntah banyak kali kan, Incek husband bagi sebijik. Masa sepanjang muntah ni mmg pening okeh. Tu yg mintak panadol. Tengah muntah pon sampai rasa nak tersembam dalam bowl tu. Buleh bayang x bertapa lembiknya aku? HAHAHA. Pastu masa muntah, keluar balik panadol. Can u imagine SEBIJK panadol keluar balik?? Ni kes dah xde ape nak dimuntahkan la tu. Awal2 dah keluar semua makanan. Pastu muntah air, kemudian muntah panadol.. Gila kau, mmg aku lembik gila masa tu. Xde tenaga langsungggg. Flattttttt


Sedar2 je saya tertdo masa Incek Husband sapukan minyak angin. Sedar masa dia selimutkan saya dengan comforter & switch on air-cond, tapi xlarat nak bangun. Lembikkkkkkk


Rupenya dia keluar beli kebab kejap sebab perut saya kosong dah dimuntahkan semuanya. Dia kejut saya suruh makan tapi saya xnak. Xlarat nak bangun plus kepala masih lagi pening. Tapi Incek Husband suruh makan juga. katanya nanti perut kosong sampai esok pagi lagi haru. Akhirnya Incek husband suapkan kebab di tepi katil. Aku nak makan atas katil je sebab xlarat nak bangun tapi dia kata semuanya nak dekat atas katil. Tido lah, study lah, online lah. HAHAHA. Turun2, makan tepi katil. HAHA


Akhirnya kesemua kebab aku telan walaupon xada selera. Habis pon sebab Incek Husband suap sampai abes. Gigitan terakhir, buat2 nak geget jari dia, tapi dia sempat ngelak. Dia kata xpadan dgn sakit, ada je benda nak kenakan dia. HAHAHAHA. Thanks sayang :)


Saya pon xtau kenapa buleh muntah2 sebanyak 8x, pening kepala plus cirit birit. Phhewwwwww gila azablah. Terbaring kepenatan dibuatnya. Tak terdaya.. Pastu Incek husband tanya :


" Ni ayg belom pregnant tau. Xleh lembik2 macam ni. Tapi ntah2 ayg pregnant kot..? "


Aku dengar terus pengsan sampai ke pagi. HAHAHA