Jumaat, 5 Oktober 2012

Breakfast


Breakfast harini :

Egg sandwich & Lemon Tea :)


Ni yang saya tengah makan sekarang ni. HAHA
Dapat jugak buat sandwich pagi ni
Gigih lepas solat subuh turun dapo rebus telor :P

bekal dalam kereta kang :)

Pagi ni kami (husband & wife) akan ke Teluk Intan
ada wedding kawan Incek Husband
aii ikot teman je,
padahal teringin lauk kenduri! HAHAHA

*kembang semangkok aku weiii. Asik fikir makan je kan, Hambekkkk


Esok macam teringin nak buat karipap sardin pula
pastu lusa nak buat sandich tuna.
Haishhhhh ni perut gorilaa ke hape ni?? HAHAHA

Ok bai,Incek husband dah tunggu bawah, saya dok atas, dalam bilik study lagi
siap buleh tangkap gambar, hupdate lagi koooo. HAHAHA

Doakan perjalanan kami selamat pergi & pulang :)
Balik hari je, esok Incek husband ada game bola, saya nak study
trial exam dah tak lama ni hoiiiiiiiiiiii T_____________________*




Tiada ulasan: