Sabtu, 4 Ogos 2012

Happy Birthday Husband!


04.08.2012 adalah ulang tahun Incek Husband yang ke 26
dan tahun pertama as husband & wife :)


tak ada apa hadiah yang saya bagi pada tepat 4hb
sebab puasa kan, nak celebrate2 ni agak terbatas
lagipon 4hb ni dalam range saya tengah midterm exam
*masa tu jadual exam xkeluar lagi*
saya PASTI Incek huband xnak celebrate2 ni
katanya baik saya study je for my test
tapi, Alhamdulillah test saya on 2hb
so,buleh je nak celebrate sebenarnya :P


kami celebrate di Cyberjaya! HAHAHA
Incek husband kena pindahkan server dari Serdang ke sana
jadi, saya teman beliau
nak duk umah bosan weiiii
nak study pon, baruuuuu je lepas test kan
*alasannnn :P


tapi, saya ni jenis suka fikir long-term,
tahu benda2 unexpected  mcm ni akan terjadi, 
jadi, saya dah bikin suprise birthday present awal2 :)



dan kami terus ke Mac authorized dealer di One Utama :)






new iPad sbg present beliau :)

heh, mula2 je cakap hadiah ni mahal sgt la hape la..
last2 iPad ni la dia bawa sampai ke tdo!
nak tdo pon sempat godek2 lagi
cettttt podah, HAHAHA


btw, SELAMAT ULANG TAHUN KELAHIRAN SAYANG
semoga di panjangkan umur, dimurahkan rezeki
dan sentiasa berada dalam rahmatNya


tak ada hadiah lain yg mampu ayg beli..
maklumlah, full time student kan :)
tunggu ayg kerja esok :)
tapi ada hadiah lebih "BERMAKNA" menanti kita
hehehe, Semoga selamat semuanya 
InsyaAllah :D




6 ulasan:

Mimi Ariff berkata...

Hadiah yg lebih bermakna? Ehem ehem dah ade ke Anne?

anaztasias nora aira berkata...

baru nak tanya soalan cam mimi hehe

Aeen berkata...

da ade isi ke anne??waa..snyap2 je kan...huuh

StrewberiManis =) berkata...

Mimi :

InsyaAllah, kalau ada rezeki, ada la tu. Doakan yg terbaik buat kami :)

StrewberiManis =) berkata...

nora aira :

eh berpakat eh mcm mimi? hehe
InsyaAllah, doakan yg terbaik buat kami :)

StrewberiManis =) berkata...

Aeen :

Isi lemak buleh?
HAHAHA

InsyaAllah tiba masanya aku bagitau
doakan yg terbaik buat kami :)

due ko bln dpn kan?
bersalin mana?