Ahad, 1 Julai 2012

Sabah dan Melaka


Alhamdulillah selamat sampai semenanjung..
sekarang saya penat gileeee T______T
balik dari Sabah, terus ke Melaka pula
menghadiri kenduri kawin 
walaupon sedikit penat, tapi sgt enjoyyyyyyy :D
rasa cuti kali ini betul2 terisi :)


  •  waktu pergi, flight delayed 30min. Gila kebosanan dekat LCCT   T____T
  • Atas flight yg memakan masa 2jam 30min pon bosan gila. Nak membaca, pening. Flight banyak kali goyang2, awam berkepul-kepul petang tu. Xtau nak buat ape atas tu. Nak tdo, xngantuk pula. Incek Husband main ipad kejap je. Dia pon pening juga. Pilot neh xreti bawak kot? HAHAHA. Tapi masa flight balik, ok je, xpening. Cuma nak landing je bergoyang sket flight. Kata co-pilot, cuaca buruk masa nak landing


 nampak x kasut kami? HAHA ;p


 Lawa kan air dia.. Masa mandi, ikan2 keliling kami. Wooooo seronok! Rasa nak tangkap, masuk poket, bawak balik semenanjung. HAHA :D

 Macam senget pula kayu tu. HAHA. Tengah2 kasut kami tu ada ranting pokok kan, Incek Husband yg letak. Berseni jugak laki ku ini :P

 Errr tak tahu nak letak caption ape..




Balik dari Sabah, pergi kenduri di Melaka pula. Penat jugak kalo nak ikotkan. Dengan muka sunburn berjemur di pantai. HAHA. Org p kenduri muka lawa2. Aku? Muka mengelupas & sunburn. Blurghhhhh... ;p



Ini adalah sebahagian dari gambar di Sabah je. Nak upload semua, mmg tak la kan. Banyak kotttt HAHA :P

Sekarang aku nak rehat. Malam tadi badan macam nak demam. Ni tekak dah mula xsedap. Asal nak telan makanan, rasa macam xbest :(


P/S : TAHNIAH nanee dah selamat bertunang. Maaf xdapat datang, aku kat Sabah




3 ulasan:

zaujah until jannah berkata...

awakk cantik nye. pantai tuh dekat sabah ke.. ya ALLAH sk etgk laut biru

StrewberiManis =) berkata...

zaujah until jannnah :

a'a pantai ni dekat Sabah.. cantik kan..
kita suka sangat smp xnak balik semenanjung, HEHE

nurayunni berkata...

cantikknye pntai...