Sabtu, 16 Jun 2012

Terakhir


Esok paper last saya, P3 :)
Rasa tak sabar nak abeskan exam ni
Macam dah penat mengadap buku :(




Cuti sem nanti pon aku dah listkan ape yang aku nak buat
Mungkin juga akan difikirkan sama ada nak kerja ke tak sem depan
Which is aku dah rasa macam penat study
kau bayang after SPM, Matrik, Degree, ACCA, saya TAK PERNAH kerja ok




Mungkin juga saya akan respon email dari Big Four Company
sejak dia email, saya asyik delay demi memikirkan nak kerja ke study?
kalau aku mata duitan, confirm aku dah terima on the dot dia email!
siapa tak nak kerja gaji RM 3k sebulan weiiii
ni basic utk freshie okeh :) baru BASIC. 
I repeat, B.A.S.I.C ok. Motip? HAHAHA




ok, saya nak bersiap..
Mak Mertua panggil lunch dekat rumah dia
Haaa kau ada mak mertua sporting gini? HAHA
Thanks Mak sebab memahami keadaan N :)


Doakan saya dipermudahkan utk last paper ni :)





Tiada ulasan: