Rabu, 14 Mac 2012

Study Grant


Ye, semester ini saya dapat Study Grant for my both papers (P3 & P7)

Sebanyak 188 Pound (RM 940. Satu paper RM 470 ) akan dibayar oleh UiTM

Alhamdulillah usaha saya selama ini berbaloi :)


Maka, dengan ini pasti Incek husband gembira sebab "selamat" RM 1k duitnya utk bayar exam fee saya. Kehhh kehhh kehhh


Awal2 sem aritu pon beli buku pakai voucher 1 Malaysia tu. Jadi, mmg xpakai la duit Incek Husband. Haiiiii save banyak la sem ni. Alhamdulillah rezeki selepas berkahwin :) Buleh simpan duit tu utk kegunaan masa depan :)


Tapi kan sayang, since trial exam dah xlama, tetibe ada simpton2 stress menghadap buku kini kembali semula. Jadi ape kata kita p holiday lagi? Errr xpe kan? :P *cepat2 tutup mata sebab takut dengan reaksi Incek husband. HAHA* Eh ayg dah "selamatkan" RM 1k abg tau. P holiday pon xsampai RM 1K ;p



OK babai, nak bersiap p class :)


Nota kaki :

Demi berusaha mendapatkan grant, bermati-matian aku study. Yes, zaman ACCA ni ABSOLUTELY different from degree. Siapa dari diploma/degree sambung ACCA ni, tahulah ape yg saya alami :(


Please sayang, i need some sort of hiburan at this time. Atleast keluar kejap dari "kepompong" buku...



6 ulasan:

Ainsya Yusoff berkata...

Cayalah !
Boleh jadi mentor ni..hik..hik :)

StrewberiManis =) berkata...

Ainsya :

Boleh2 ape salahnya :)
bila ada org camni,
baru rasa semangat nak study & compete! :)

Ainsya Yusoff berkata...

Betoi2, setuju sangat2 ! Majulah bangsa Melayu especially muslim :) InsyaAllah

zatty berkata...

Akkak, maaf bertanya.
Nak tahu, ape itu ACCA? (:

zatty berkata...

Akak, maaf bertanya.
ACCA tu apa ek? Yang lompat2 tu ke?
ehehe

StrewberiManis =) berkata...

Zatty :

Dik, ACCA tu the Association of Chartered Certified Accountants.

Ape maksud adik "lompat2" tu :)?