Khamis, 29 Mac 2012

Di sini




Ya, saya masih di Bumi Shah Alam. lebih tepat sekali di PTAR 1

Lately PTAR dah macam rumah ke-2 aku di Shah Alam ni. Kehh Kehhh Kehh

Aku suka study dekat sini sebab dapat konker meja yang besarrrrr dan luassssss

Senang sgt aihhhh nak refer buku. Utilized 1 meja!

meja dekat rumah sewa sgt sempit. Susah nak bukak banyak buku utk refer



Petang kang ada talk dengan Examiner

3 orang examiner datang Malaysia okeh

(Most of them came from UK)

Ohh tibe2 rasa sangat bertuah sebab nama saya telah di-short-listed utk talk ini

kau ingat senang ke nak dapat peluang neh? Thanks God! :)




Abes talk akan terus balik Gombak, pulang ke pangkuan Suami :)

Abg, mlm ni nak Kehepchiii (KFC) & Tutti Fruiti eh?

Hamboiiii tamak sungguh :P Lempang nak? :P


Ok bai, nak sambung study :)


* UPDATE*

Nih gambar2 examiner tu :)









Lepas tu balik Gombak dapat neh. Senyum sampai esoknya nak balik Shah Alam semula. *Over* Hakk Hakk Hakk :P

Gambar KFC? Dah selamat cerna baru teringat gambar xcapture. HAHAHA





Tiada ulasan: