Khamis, 2 Februari 2012

Rumah kena pecah masuk



Speechless..


Semalam, rumah sewa di Shah Alam kena pecah masuk
2.2.12, mmg terbaikkkkk ah date tu T_________T
masa tu saya baru abes class, duk study di library
then Ayie SMS bagitau
ape lagi, terus kemas2, balik rumah lerrr


Almari saya paling teruk dia geledah
bersepah kotttt bilik
macam tongkang pecah
housemate yang lain tak ada barang yang hilang
except for saya, Ayie & Ayu


laptop 3 unit, cash & discman je sempat dia sambar
bilik2 lain macam xteruk sangat dia selongkar
Master bedroom la macam tongkanggggg dah


patutnya semalam saya ada class 4-6pm
tapi xpergi sebab settlekan police report & tukar padlock, tombol
around 5.30pm baru settle semuanya


trauma? maybe kot..
tapi tu awal2 je, muram gile muka masing2
petang2 sikit kami bantai gelak berjemaah sbb ade je lawakkkk
sampai housemate tanye,

"rumah ni macam xde kena pecah masuk jeeee "

wakakakakakaka

ape nak buat, hidup perlu di teruskan
sedih2 pon, bukan tentu dapat balik barang2 dicuri :P


Aisyah, Tikah, Lina, 4 tahun degree kita duk rumah tu, dalam duk berjaga,
Alhamdulillah xpernah kena pecah masuk
padahal sekeliling rumah ada je kes tiap hari
tapi nak jadi kan, kena time kami, huhu


Laptop saya tu beli guna duit JPA
sayanggg kot, Asset pertama saya miliki
Hoiiii pencurik, pulangkan balik Harta kerajaan tu!
HAHAHA *sempat lagi eh buat lawak ;p (saje nak sedapkan hati T___T)


discman tu Ayah bagi masa matrik.
quite a sentimental value for me
tapi dah kena curik, what to do :(
cash? Xsure around berapa..


Ayie & Ayu masing2 hilang laptop je...


*********************

btw, next week saya ada test
please pray for me :)
Ari ahad Incek Husband datang Shah Alam sebab minggu ni saya xbalik Gombak
Horeyyyyyyyy :)



8.2.2012 : P3

9.2.2012 : P7

ok bai, saya nak sambung study. Ni dekat lab library.
Laptop kan dah kena curik, camne nak online :P
nasib router dia xamek :P


Abg, nak laptop satuuuuuuuuuuuuu :P


Nota kaki :


Gambar ada dalam handphone. Kalau saya rajin nanti, saya buat full entry ye. Sekarang busy dengan test plus xde kemudahan nak online. Xkan nak transfer & upload gambar bagai dekat lab ni. Gilo le? :P



1 ulasan:

miss aprilove berkata...

n!!!!!! tkziah ye kwn2 ku..cm xcy ja..nk kena ni si perompak tu wt kwn2 sy begini..btw, doa je la utk perompak2 tu k,smoga diampunkan sgl dosa mereka...mgkin ada hkmah suma ni kan..hnya ALLAH yg Maha Mengetahui...tke care ye kwn2ku di sana...