Ahad, 22 Januari 2012

Baucar Buku



Buku P3 ( Business Analysis) RM 180
Buku P7 ( Advanced Audit & Assurance) RM 180

Total, RM 360


So, RM 200 guna baucar
RM 160 guna cash


:: Siapa student UiTM, buleh dapatkan baucar di Zon Kewangan Fakulti masing2 ye :) ::



kalau tak, RM 360 pakai cash *pengsan*
ni baru buku je ye. exam fee semua mak nenek xtermasuk lagi
zaman degree pon xsemahal begini
huhu



Ape2 pon, dengan adanya baucar ini, lega sket
Alhamdulillah, untung jadi student yek
banyak privilege ko buleh gain
kalau tengok wayang, cube tunjuk student card ko
confirm dapat diskaun :P
camtu sampai bebila aku nak jadik studentla :P



jelessssss dengan Ayie & Hawa
sebab depa siap shopping sakan dekat bookstore sbb nak utilise baucar
amek klip kertas yg comel, highlighter yg warna warni, ring2 n etc
jadik Orang Kaya Baru derrrr
HAHAHAHA





Alhamdulillah dengan rezekiMu ini :)



2 ulasan:

♥S@R@♥ berkata...

part time student dapat x?

StrewberiManis =) berkata...

Sara :

buleh kak, xsilap N kan, selagi status pelajar kita "aktif", akan dapat

P la amek cepat. Due date bulan 3 ni. Hehehe

Akak masuk sem bp hb?