Jumaat, 28 Oktober 2011

Kahwin : Alhamdullilah, Sah Menjadi Seorang Isteri



Alhamdulillah selamat bergelar isteri kepada Incek Fauzy
sayu hati ni pabila ayah berikan pesanan sebaik sahaja sah
pesanan terakhir seorang bapa nak melepaskan anak perempuan dia
yes, memang saya menangis saat itu T_______T
siapa yang datang malam tadi pasti nampak
auuuuu malu pulak dah besaQ2 ni nangis depan orang :P



semalam ialah magribku yang terakhir as anak dara
magrib semalam juga Incek Fauzy Khatam Al-Quran
Ya-Allah sempurna sungguh perancanganMu
InsyaAllah saya update kemudian ye


ok, saya nak solat asar
malam ni nak setting di dewan & rehearsal sekali
Mohon didoakan agar rumahtangga ini kekal hingga ke syurga :)


Jemput datang esok ye kawan2 :)



10 ulasan:

Gadis berkata...

Alhamdullillah selamat semuanya...^_^

alia iman berkata...

congraz dear dr alia jauh di bumi kenyalang nih.huhuu,insyaAllah esok akn sampai kenduri N.huhu

NurIzza berkata...

N!!! tahniah tak dapat kat kad tak dpt dtg ar.. allalal semga berbahagi hgg k syurga.

shiqin ghazali berkata...

tahniah N...
sory.. xdpt dtg wedding ceremony~
ade test...hihi

SHaRKFiQ SSM berkata...

Alhamdulillah, sah pun..
tahniah..

sori xleh g, bz ngan family, n penat hari tu~ ;))

StrewberiManis =) berkata...

Gadis :

Alhamdulillah :)

StrewberiManis =) berkata...

alia :

Tapi kenapeeeee alia xdatanggg
sobb sobbb

StrewberiManis =) berkata...

izza :

Aku xde no phone ko nak mintak adress.
So dah jemput by blog neh je :)

StrewberiManis =) berkata...

shiqin :

xpe, faham. HEHE
Doakan kai bahagia hingga ke syurga ye :)

StrewberiManis =) berkata...

shafiq :

Alhamdulillah :0

xpe. aku faham. hehee