Rabu, 28 September 2011

Persiapan Kawin : Website Khas Kami :)


satu kejutan oleh Incek Fauzy kepadaku
katanya dicipta khas utk saya & nak tunjuk dekat anak2 :P
ohhooo, soooo sweeet sayang :D
TERIMA KASIH INCEK TUNANG :)



web ni baru je develop
bermakna, masih lagi mahu diedit & ditambah :)
Ayuh, mari kita ke web itu :D


http://www.tunas.com.my/walimah/



buleh klik tab dekat atas penjuru kiri web utk lebih details
oh ye, lupa nak bagitau
kata2 tentang saya, semua Incek Fauzy yang tulis
aritu dia ada minta
tapi saya busy sampai lupa
at last, dia yang tulis sendiri
Sorry sayang :P



6 ulasan:

shiqin ghazali berkata...

adkh sy jg dijemput ni N?? hihi..

naimah berkata...

anne..hehe bestnye..so sweet both of u...i'm happy fr you n looking frward to your wedding..hehehe..love u anne

StrewberiManis =) berkata...

shiqin :

jemput la weh
datang eh
nak map ada dekat web ni :)

StrewberiManis =) berkata...

naimah :

thanks ain *hug kuat2 :) *
thanks juga utk doa & kata2 semangat utk aku selama ni
ko mmg kawan terbaik & xakan ada yang buleh ganti tempat ko!

yang, janji eh datang masa aku nikah
aku nak kawan baik aku ada disisi
apply cuti awal tau ;p
hehehe

♥S@R@♥ berkata...

sejuk lak rasa bila tgk & baca website u all ni.. pe2 pun akk still nak kad gak..hehe..

StrewberiManis =) berkata...

sara :

hehe, ok2
kad akan menyusul
kalau xdapat tu, abe posmen nyurukkan la tu
HAHAHHAA

N dah pos, InsyaAllah dapat la nanti
bawak bby skali eh akak sayang :)