Sabtu, 10 September 2011

Persiapan kawin : Henna


Semalam sudah selamat di-booked
Alhamdulillah selesai satu part
InsyaAllah Kak Alia akan datang lepas Isyak sehari sebelum akad nikah




mulanya plan nak buat corak lukis2 dekat luar je
jimat sket kan
tapi masa tidak mengizinkan
hanya kawan2 terdekat je yang tau apa masalah yg saya hadapi
errr tahan ayaQ mata sat :(


demi xnak susahkan mereka,
saya sanggup keluarkan pocket money saya utk henna


So tu yang terpaksa amek orang datang rumah
tapi kena keluar duit sikitlah
HEHEHE



RM 150 utk full cup di jari
plus corak2 di tangan & kaki
ok ke price dia?
saya dah sampai tahap malas nak fikir
sebab ada BANYAK lagi perkara lain harus difikir
jadi saya bayar RM 150 ni sambil tutup seblah mata
harap2 hasil henna ini xmengecewakan :)





Semua gambar credit to HERE. Buleh click link tu utk terus ke web page Alia :)




6 ulasan:

NurIzza berkata...

wow mahal gak yek... N simpan blog nie tau.. nnti lagi 5 thn nak kawen leh ar ai rujuk blog u.. huhu..

StrewberiManis =) berkata...

izza :

Amboi dah target 5 tahun lagi ek?
HEHEHE

InsyaAllah kalau minat penulisan masih menebal, akan diteruskan
tapi andai kata xsampai ke tahap itu, email je utk tanye pape :)

Eazy Izzuddin berkata...

wah...
berinai sudah...
inform me..
bila nak kawen..
nak mai..
xD

NurIzza berkata...

hahah simpan duet maa... kalu dah dua2 sebaya dua2 kena ar menyimpam bersama2... huhu..

StrewberiManis =) berkata...

eazy :

sabar2, nanti akan ku jemput :)

StrewberiManis =) berkata...

izza :

xpe, menabung sama
sikit2 lama2 jadi bukit :)