Jumaat, 8 Julai 2011

Kata-kata Semangat Dari Incek Tunang! :)



*kesat air mata*


baru saje abes pillow talk dengan Incek Fauzy
kata2 semangat dari beliau sungguh buat saya terharu
lalu menghasilkan air mata yg sgt derassssss :P
hati tisuuuuu kannn :P
tapi cover, xnak bagi suara ala2 tengah nangis :P



Sayang, terima kasih memahami diri ini
dan merestui apa yg dibuat
sungguh, benarlah kata2mu tadi
kesenangan & kebahgiaan xkan datang tanpa melalui kesusahan :)



Terima kasih YaAllah pertemukan insan sebaik ini buatku :)


*kesat2 air mata lagik :P*


If saya rasa dah sedia, saya share news ini dengan anda eh
if x, simpan dalam hati jela
e-hati. No more e-dairy!
kahhh kahhh kahhh :P




- Strewberimanis
- 2.20am
- 9 July, Sat



Nota Kaki :

Sekarang ini before tdo memang "pillow talk"

kadang2 sampai berejam2

Standby la hujung bulan, 2-2 bil handset mesti melambung :P



dah kawen nanti no more pillow talk,

but, will be LENGAN TALK!

kahh kahh kahhhh



3 ulasan:

NurIzza berkata...

pakai ar digi sayang oit.. yang easy prepaid tue... kita hari2 kol tak kisah bil melambung.. sbb sebulan tak silap 60 jam leh kol.. pastue kita topup pun rm10 jer.. sbb nak smbg date jer... tapi klu kol org len mmg mahal ar.. huhuhu...tapi aku selalu kol cik Honey jer.. mak ayah hp len.. huhu..

StrewberiManis =) berkata...

izza :

tang if call org lain pon mahal,
tu yang xnak dengar
HAHAHAH
sebab kita selalu call family
xbest la pulak call tunang murah,
tapi call family mahal


xpelah, stay jela dengan celcom ni :)
dah kwen nanti sure xmahal dah :P

NurIzza berkata...

pakai 2 phone.. hahahahah..