Khamis, 30 Jun 2011

Tanpa Keberanian, Perasaan Tak Bermakna (?)



Eh tajuk entry saya ubah suai dari Movie Soal Hati
suka suki haku je kan ;p
sepatutnya :

" Tanpa Keberanian Mimpi Tidak Bermakna "


ni kononnya tanpa keberanian upload gambar Incek Fauzy cedera,
Perasaan cinta tak bermakna!
Kahh Kahh Kahhhh
munguk gile Cik Stoberi malam2 ni :P


:: Beberapa jam selepas kejadian. Baru pulang dari klinik ::



ni pic masa Incek Fauzy mms saya
maunye haku xterkejut hampir terlepas handset
air mata darah melelehhhhhhhhh derrrr
mata pon dah sepet sebelah kesan lebam T_____T
kening tu pecah sket
glurppppp teruk kan? T______T



haku xtau la lutut kawan dia tu spesis apa
tajam gile ke? sampai teruk begini
meh sini nak cek sket lutut tu bro
HAHAHAHAHA



:: ari pertama bekerja setelah MC 2 hari. Sehari dok rumah, lagi sehari teman saya check up. HAHAHA ::


ni pic semalam dekat ofis
selepas 4 hari berlalu, lebam masih kelihatan
tapi pakej dengan kaler dark pepel
HUHUHU



selama ni main bola xde pula teruk sebegini
ni first time kottttttt
betullah kata mak,
masa bertunang ni darah sangat manis & senang mengalir
kadangkala kata org tua ada betulnya kan :)




Kelihatan mataku semakin pulih dari kecederaan. Alhamdulillah.. Keadaan ini hampir membunuh karier bolasepak ku.. FYI, ni kena masa main bola. Aku dive on tackle, then opponent lompat & hit aku punya mata dengan menggunakan lututnya. Akibatnya, kening pecah, bawah mata aku pun same. Mujur soket mata aku je bengkak. Masa mula2 doc cek, dia siap bagi surat untuk hospital sebab takut ada darah beku dalam kepala. Tapi simptom pening, muntah dan susah nak tido aku tak kena. Malam tu aku lena je tido.. Alhamdulillah.. ~~ Incek Fauzy



saya copy paste status Incek Fauzy di FB
eh N kau ada FB ke?
sejak bila ada FB ni? xbgtau pon?
tak2, aku log in FB Incek Fauzy
Kahhh Kahhhhh Kahhhhhh :p



yes, saya xde FB, pinjam FB Incek Tunang aje
nasib Incek Fauzy sporting kasik pinjam FB dia :P
tapi tiap kali log in, saya mintak permission dulu :)
xla di kira menceroboh kan
kehh kehh kehh:P



btw, semoga cepat sembuh sayang :)
bayangkan mata sebegini teman saya buat check up
gila machoooo ahhh!
fewitttttttt ;p


nota kaki :

jika perhatikan, kedudukan lebam gambar 1 dan gambar 2 adalah berbeza sebab Incek fauzy capture by using secondary camera pada handset kot. Sebab tu nama company & nama Incek Fauzy pada uniform tu terbalik kan? :)



8 ulasan:

farrah isnanee berkata...

tp an pic 2..jp mata kiri.jp mata kanan...bole ta?muahahahahaha

ok bak tang la incek pojie nye fb...ko pown slu on9 kan...bole la gak bercomunicate kt ctu...huhuhu

dan bole gak ko curi pic2 yg aku upload 2...hahaha

♥S@R@♥ berkata...

ngerinye akk tengok..

uniform en.tunang N same dengan akk lew ;).. tapi hari isnin & majlis formal je pakai kaler putih..hari lain kelabu.. tapi skang akk dah xpakai unifom la..xleh nak butang..hehe

en.tunang keje kat sapura mana?

wahh nnt kalau ada majlis berbuka puasa & hari raya kat sapura holding leh la kita jumpa ;)..

StrewberiManis =) berkata...

nanee :

sbb efect pakai secondary camera dekat handset
tu gambar ajdi songsang
actual lebam ialah belah kanan, refer pic 1


eh xleh dol
aku saje je tgk2 fb kawan2 aku
nak comunicate, sni pon buleh kan
hahahahah :P
bukan ape, tu fb dia, buat2 la cara tu bukan fb aku
HAHAHAHA
*tgk, aku sgt concern kan :p


weh upload la gambar kita hangout tu dekat sini
kau pon dah lama xupdate cite baru kan, hehehe

Eazy Izzuddin berkata...

haiyoo..
cane lah leh jd camtu....

StrewberiManis =) berkata...

sara :


ngeri kak, N dapat mms pon, nak tlepas handset, huhu
gile punya teruk ah kn ;p


eh akak pon kje sapura ke?
ohhh keciknya dunia ni, hehe
Incek Fauzy kje Sapura dekat mines nunnn haaa
akak? same ke? dept mana?
eh2 makin dekat rupenya kita ni
weeeee xsangkanya :P
*eksited mode* :)


eh macam mak2 datin la pulak bila akak kata tgu Sapura Holding buat majlis buka puasa/raya kita jumpa
heheheh
sebab terpengaruh dengan cite drama ada majlis dengan XX holding la, tu la, ni la
sebut "holding" je feeling dah lain
HAHAHAHAH
jumpe dekat mamak pon buleh kak
xyah tgu event company :)

StrewberiManis =) berkata...

eazy :

main bola
salah tackle kot
org tackle bola, ni tackle mata tunang kita
HAHAHAH

♥S@R@♥ berkata...

hehe..akk under sapura industrial opis akk kt bangi..

biasanya time majlis anjuran sapura holding je leh jumpa staff dr ank syarikat lain..

2r akk pun rasa cam dekat je ng N ni..hehe

wahhh best la keje kat sapura mines.. dah le belakang ada tasik.. klu stress leh terjun tasik..hehe (lawak je)..

insyaAllah mudah2an kita dpt jumpa nnt xkisah la kt mana2 pun kan..hehe

StrewberiManis =) berkata...

sara :


haaaa tau2, sebab Incek Fauzy bgtau
sebab N sebok tanya dia If uniform kaler klabu 1 ofis dengan dia ke
hehehe

sebelum dia terjun, n terjun dulu, HAHAHA


ok2, nanti bila2 free kita buleh je jumpa kan
sbb kita macam dah dekattttt je :)