Selasa, 28 Jun 2011

Semoga Cepat Sembuh Sayang :)



terima kasih sayang sebab teman amek result x-ray :)
terima kasih juga sebab teman buat medical check up (",)
terima kasih xterhingga sebab menemani diri ini :D



semalam & harini Incek Fauzy MC sebab mata lebam
ntah macamana time main bola terkena lutut kawan dia
katanya kawan tu xsengaja
lebam bengkak2 sampai bleeding
kening pun pecah
saya tengok gambar yg di MMS pon gerun
hampir2 terlepas HS T___________T
*aku ni mmg penakut, xlayak jd Dr. Huhu



tapi saya terharu mata lebam pon still menemani saya
bayangkan mata lebam, bengkak,
relax je teman saya tadi
saya pesan suruh pakai spec hitam
takut kena cahaya matahari, ia sakit berdenyut2
tapi Incek Fauzy kata xsakit pon bila kena cahaya
siap buka spek lagi masa saya tgh buat medical check up
hanya pakai spec bila driving aje



tadi saya suapkan ubat bengkak
tetibe feeling jadik DR
HAHAHHA sila muntah :P
hopefully bengkak & lebam makin surut dgn suapan kasih sayang ini
boooooooo HAHAHAHA



tadi takut gak saya tengok keadaan mata dia
lebam, bengkak, ada kesan darah sket2 dekat kening yg pecah tu
pastu kelopak mata & bawah mata kaler dark pepel
lebam kaw2 la huhu



heh, mesti ada org fikir haku tumbuk Incek Fauzy ke?
yela org sekeliling tgk semacam aje tadi
HAHAHAHA
lantak la org nak kata ape kan
yang penting kita tahu hujung pangkal :)



bayangkan mata sebegitu teman saya ke sana ke mari tadi
walau org pandang semacam,
Incek Fauzy tetap buat macam biasa
terima kasih sayang :)
love u so muchhh *errr tetibe :P



saya tunjuk gambar yg di MMS dekat mak ayah
mak kata org tengah darah manis ni memang begini
darah senang nak mengalir T____T
pastu kejap2 mak tanya mata Incek Fauzy dah ok ke?
aiii mak, lebih sayang bakal menantu nampak?
HAHAHAHA



kawan2, doakan Incek Fauzy cepat sembuh eh :D



Nota Kaki :

xberani nak upload gambar Incek Fauzy MMS, Huhu


14 ulasan:

NurIzza berkata...

romantik nyer cik N kita. huhuhu..

StrewberiManis =) berkata...

izza :

aku kurang laaa
Incek Fauzy lagi romantik wooooo
HAHAHAHA

farrah isnanee berkata...

untung la ade abg syg!!hahahaha...semoga cepat sembuh la ye incek pojie!!haha

StrewberiManis =) berkata...

nanee :

hikk hikk
Aminnn, TQ atas doa itu :)

Asmadi Abu Bakar berkata...

nice.. meh bace meh..^^

♥ Kasut Pink ♥ berkata...

confirm baik cpt tu klu ubat pun dah bersuap..hehe

Eazy Izzuddin berkata...

alolo...
so sweet...
kalau lah ada org berkata begitu pada saya...
hmmm..
:P

get well soon...

kuks berkata...

Untungla N cik abg dok dkt..p mane2 ley teman..kuks ni p medical checkup & hiv pn sndiri coz en.tng di utara..sadis..

StrewberiManis =) berkata...

madi :

thanks, hehe

StrewberiManis =) berkata...

kasut pink :

amin, hehehe

StrewberiManis =) berkata...

eazy :

hehe, thanks :)

StrewberiManis =) berkata...

kuks :

Dia mmg xbg N buat sendiri
mesti dia nak teman :)


xpe, ade hikmah berjauhan dulu
dh kwen nanti nak kemana pon dah buleh, hehe :D

iedchan berkata...

semoga cek tunang cepat sehat...hehe..btw..thanks bagi alamt beryls..:P

StrewberiManis =) berkata...

iedchan :

aminnnn thanks for Doa :)

ohhhh welcome, hehehe