Rabu, 8 Jun 2011

Persiapan Kawin : Kad Kawin 1



aritu saya ada design kad kawin
jenis yang lipat 3, jimat space
sebab kami buat 1 kad for both side
buat saje2 je sebab malam tu xbuleh tdo
dlm dok saje2 pon, sampai peta pon dilukisnya :P
gigih betol cik stoberi ni :P



yes, saya puas hati
bersedia bagi cth lukisan tu (softcopy) kpd Incek Fauzy
utk dia lengkapkan butiran belah dia & peta
bila dah ok, terus hantar ke vendor :)



tapi pagi tu tunjuk dekat mak ayah
tahu ape jadi?


" Buat simple2 dah la N. Sebab org tua yang nak membacanya "

saya rasa saya design dah abes simple dah

tapi ayah refuse to accept my design :(

" bagi ayah copy design N buat ni. Ayah buatkan bagi simple. Nanti terus hantar vendor aje "


" N saje je design. At least nanti vendor tahu kita nak design macamana dalam bentuk lukisan. Bukan kata2. Yang lain2 tu kita bg je dia buat "


" ye ayah tahu. Bagi ayah betulkan dulu "



Baikkkklah bapakkkkk T_____*



so progress wedding card saya terpaksa KIV
ayah nak review dulu katanya
eh ingat audit je ade review2 ni
kad kawen pon ade ok
bhahahahha



tapi bila ntah ayah nak review?
now ayah tgh ade urgent job
balik kerja dah malam
bilooonya nak review bapak?
haiyaaaaa pending di situ



tapi saya rasa tempoh cetakkan ni xlama
aritu saya ade survey dekat vendor yg saya nak ni
dalam 7 - 14 hari siap
oklah tu, ade lagi masa kot
InsyaAllah bulan depan hantar design utk di cetak :)





p/s : saya ada google cth kad kawen yang saya nak. Tapi xde pulak. Later eh saya share :)


12 ulasan:

NOIN berkata...

Jangan lupa anta dekat aku yeaa :P

StrewberiManis =) berkata...

NOIN :

yes, pasti anta
nama kau dah termasuk dalam list jemputan aku :)

♥ Kasut Pink ♥ berkata...

Takpe lah cik stoberi, ayah cik stoberi pun mst nak yg terbaik utk awk kan? :)

♥S@R@♥ berkata...

akk dulu lg sedih..

bakal FIL yang tempahkan kad..
so kad tak ikut langsung warna tema akk.. kad wedding akk warna kuning gold..huhu

tp alhamdulillah la save budget..hakhak

NurIzza berkata...

sonok nyer tgk org nak kawen.. waaa jeles nak kawen jugak..

StrewberiManis =) berkata...

kasut pink :

ha ah itu sudah semstinya kan kasut pinkk :)

btw, pinjam kasut buleh? *tetibe
bahahahaha :P

StrewberiManis =) berkata...

sara :


la yeke? alololo kesiannya akak
tapi xpe, pilihan org tua juga yg tepat :)
dan secara xlangsung, save budget ahkak kan? hehehe :D

StrewberiManis =) berkata...

nurizza :

p suruh incek honey kamu masuk meminang :)
then terus proceed
kursus kawen dah p kan dekat uitm aritu :D

naimahisemaail berkata...

hehe mane cth design ko anne..meh sini i audit kan dulu...xpele...mungkin ayah ko ade nak tukar sana sini skit..hehe...

StrewberiManis =) berkata...

naimah :

ko nak dalam bentuk ape?
2-2 ade, hardcopy ade, softcopy pon ade :P


tula, pasal wedding card ni aku serahkan dekat mak ayah
tapi bukan serah bulat2,
depa just review & approve je
sbb kad kawen ni, mostly org tua yg mbaca & terima. so depa lebih memahami :)

naimahisemaail berkata...

ha..btul2..hehe satgi peta terpusing...dah xjmpe dewan plak..hehe..nnt kad dh siap,i hantar alamat kt u! :)

StrewberiManis =) berkata...

naimah :

peta terpusing org buleh baca lagi
haku takut dewan yg terpusing
bhahahhaha :P

ok dear, nanti mark kalender tau datenya
jgn ada date mase tu
nak dating dgn kau aje :D