Selasa, 14 Jun 2011

Persiapan Kawin : Cik Stoberi Geram. Camno Nak Buek Ni?



Hmmm saya nak share pasal saya buat HIV test semalam
gile kerek nak mampuihhhhh nurse tu
siap kau, aku bommmm rumah kau malam ni
bhahahhaaha xdelah, cik stoberi ni geram2 pon dalam hati ni je :D



eh 2malam semalam, saya xleh tdo
pukul 4pagi masih berjage
xtau apsal
padahal pagi tu nak shopping brg hantaran & buat HIV test



at last saya dapat lena sejam je kot
pastu after solat subuh, saya tengok Nora Elena dekat tonton dot com
sumpah sedihhh weiii episoh hari isnin minggu ni (2hari lepas)
episod 21 kot. eh yeke? hahahaha
tapi episod utk isnin baru2 ni lah
saya MENANGISSSSSS kot
bhahahahahah
see, cik stoberi ni mmg berjiwa halussssssssss :P



eh oklah saya nak keluar kejap
saya ade cuci gambar 16R utk diframekan & letak di bilik pengantin
saya cakap dgn staff tu, if siap awal, call saya
sebab dia cakap 16R siap seminggu
tapi 2 hari dah siap
bagus bagusssssssssssssssssss :)



balik kang saya update pasal nurse yg kerek tu eh
ikotkan hati yg marah ni, mmg dah semburrrr dah semalam
pastu terus buat report dekat KKM
tapi, saya masih punyai sifat sabar dalam diri,
jadi saya biarkan saja
nak tau pasal ape?

TUNGGUUUUUU :D


byeee :)
*amek kunci kereta & p kedai :P



2 ulasan: