Selasa, 28 Jun 2011

Penulisan yang Begitu Dalam Maksudnya :)




"To be honest, I really love to see allllll young married couples! Including my brother's fiance. Walaupun abang aku tu dah bangka, but her fiance is still so young and not even graduated yet. But alhamdulillah, with all the blessings they managed to get engaged, and now can't hardly wait (peh pandai2 aku) for their big day in this coming October insya Allah "



~ Ahaaaa sengih sorang2 aku baca blog bakal adik iparku ini :)

~ Mudakah saya? HAHAHHA *silajanganjeles :P

~ Saje bold kan tulisan itu utk menonjolkan makna tersembunyi :P



Nota Kaki :

Jirah, Kak N minta izin copy-paste ayat ni. HEHEHE



6 ulasan:

Aeen berkata...

kembang semangkuk bakal kakak ipar dy nie...hahahahaha

♥ Kasut Pink ♥ berkata...

Memang muda sgt lg pun dah nak jd pengantin. Kak adeq ni pon jeles sgt sbb dah nak kertu br nak naik pelamin..haha

StrewberiManis =) berkata...

aeen :

kembang seperiuk la
baru betul2 kembang
mangkuk kecik, xmuat
HAHAHAHA

StrewberiManis =) berkata...

kasut pink :

mcm tu eh kak deq?
HEHEHE :)

jodoh masing2 dah tertulis olehNya
lambat atau cepat, pasti tiba :D

Jazica Albek berkata...

hahahahah!! tp i lg muda oke. ehem.

StrewberiManis =) berkata...

Jazica :

itu sudah pasti
kalah kak N
HAHAHA :D