Khamis, 9 Jun 2011

Jam Pukul 3.45 Pagi, Tapi Tak Tdo Lagi?


masih belum melelapkan mata
jam bilik menunjukkan pukul 3.45pagi :)


dengan bertemankan :

1) Sebotol air masak
2) Secawan neslo panas
3) Alunan muzik dari laptop ni
4) Gambar Incek Tunang dari handset nokia N8 :)
*perlu ok sbg pbakar semangat :D



saya sedang membaca buku " MEMASUKI GERBANG PERKAHWINAN "
buku yg dapat masa kursus kahwin
ya, saya sedang berusaha membaca sehingga habis :)



xbanyak, sedikit lagi, InsyaAllah habis :)
perlu lengkapkan diri dengan ilmu rumahtangga sementara cuti ini
itu memang target saya!



tdo? xkot :) saya sedang menanti jam 8pagi
kerna ada sesuatu mahuku buat :D
Jam, cepatlah berputar! :)


*update :
Alhamdulillah dah abes baca buku ni:) Now tgh tgu masuk subuh then masak for breakfast. Cepatlah pukul 8pg. Xsabar dah ni :P



4 ulasan:

NurIzza berkata...

aku pun ader buku tue aritue pi kursus kawen..
tapi pas blik umah buku tak k mana.. hahah...

Hidayati Farhan berkata...

buku itu? dr dapat selak sikit2. abes kursus, simpan dgn beg2 skali :)

StrewberiManis =) berkata...

nurizza :


haipppp cari balik beb
bayar mahal2 tu p kursus
owhhh lupe2, kau p kat UiTM
ada diskaun :)

StrewberiManis =) berkata...

hidayati :


mula2 dapat gila gelojoh buka buku tu kan :)
konon nak membaca :P