Khamis, 16 Jun 2011

Esok Result Exam Keluar :)


haritu dengar rumours mengatakan esok, 17.6.2011,
akan keluar result for degree / master / phd level
*diploma level dah keluar result a few weeks ago
saya macam xnak caya sebab nanti penat tgu & buat hati berdebar
yela cuak dah 1 hal, pastu tgu2 xde pon keluarnya?
xke buat perasaan kau serabut?
bhahahha
biar dah confirm keluar, baru saya cek dekat portal
sbb bila dah confirm keluar, mesti yg lain dok sebok2 sms or YM
sibok je eh nak kepochi2 result kite :P
perghhhhhh tension guweee :P



suddenly tadi saya tergerak hati nak bukak student portal
ye betul, esok result keluar pukul 9pagi T_____T
will be sent through email to all student
perghhhhhhhh T______T
tetibe tangan & kaki sejuk sampai ke muka pon sejuk
padahal air cond bilik ni xbuka lagi T_____T






:: Meja study dekat rumah Gombak ni. Berselerak sket sbb bila saya dekat Shah Alam, Huda mmg guna meja ni utk dia study. So brg2 dia pon ada dekat meja nih ::


:: Eh ni la bilik bujang saya sekarang. PINK kan? :) ::



me? bapakkkkkkk cuak weiiiiiii
terus teringat part 8 punya paper
sumpah susah & gila punya heavy
pastu teringat cara2 saya jawab exam
betul ke haku jawab ape yg soklan nak?
bhahahahhaha dan2 time ni nak ingat semua balik kan :P




:: Meja study saya di rumah sewa Shah Alam nunnnnn. Ni je area saya. Depan tu tempat tikah, housemate saya. Tu tuuuu nampak x handset dia? HAHA. Tepi kanan tu mini dustbin, note stand (ada koala bear tu), jam (yg besi bergelung2 tu) & kismis TOK GURU saya punya :) ::


:: Ohh ye, meja study kami ni jenis meja makan yg utk 8 org punya. Tu yang area saya kecik je. Sebab duduk mengadap2. If xfaham senang nak tanya. xyah bangun, jalan2. Dasar PEMALAS eh kau ni N. HAHA. Tapi if camni, lagi rasa friendly. Dah macam home tuition zaman saya UPSR plak. HAHAHA :P ::




Hopefully result saya ok
andai diberi peluang, memang nak DL lagiiiiii
kehh kehh :)
doakan saya ye kawan2 :)



ok, sebelum lagi sejuk 1 badan ni,
plus cuak sampai mata xleh pejam,
baik saya masuk tdo dulu sementara ada rasa2 mengantuk ni
bhahahhahaha



bye, jumpe esok, esok saya update lagi
errr tapi esok macam nak p OU lagi, cari barang hantaran saya
well, minggu ni sibuk buat preparation la
*ke buat2 sibuk sbb takut result nak keluar dah? HAHA :P



p/s : malam ni xyah on air cond kot? sbb dah "semulajadi" kesejukkan ni ;p. Pehhhh penangan result nak kuar ni mmg terbaekkkkk ah :P



6 ulasan:

NOIN berkata...

GOOD LUCK HANNAH! :D

♥ Kasut Pink ♥ berkata...

Gud luck eh, moga dpt keputusan yg tip top pg ni..

♥S@R@♥ berkata...

Good luck N..

tp akk nak nangis ni..huaaaaa..
dapat email result tp result takada coz suFo xcomplete..huaaaaaaaa..

akk dah completekan sufo tu b4 result kuar..huaaaaaaaa lagi

StrewberiManis =) berkata...

NOIN :

terima kasih sayang :)

StrewberiManis =) berkata...

kasut pink :

ngeh ngeh... InsyaAllah
thanks dear :)

StrewberiManis =) berkata...

sara :

eh yeke?
sekarang ni SuFO open lagi x sistem dia?
cube cek
if open, terus buat
nanti UiTM release result akak
kawan2 N banyak xleh tgk result sbb suFo xcomplete gak

tapi sekrang katanya dah buleh sbb dah buat Sufo td