Khamis, 23 Jun 2011

Cik Stoberi Kembali



Ahaa cik stoberi dah ok
HAHAHA :P
actually malam tu jugak dah ok
i kejap je nak merajuk2 ni
asal dapat "luah" dgn airmata, ok la tu
HAHAHA
hati tisuuuuuu sket haku ni :P



semalam kononya nak buat checkup
tapi malas nak keluar rumah
penat je ayah tinggalkan duet suruh buat chekup
menggong jugak cik stoberi ni ek
HAHAHHA



saya baru balek dari Hosp Selayang
buat checkup kat sane
result X-Ray dapat esok kot



ok saya nak keluar kejap
amek gambar saiz passport & photostat salinan sijil2
esok terus sahkan, amek result X-Ray di Hosp Selayang
2 minggu lagi register ACCA
hoyehhhhhh :)



balik kang saya update lagi yoo
Ahkak Sara sayang, tunggu N ye
neno neno kan tadi
hikk hikk hikk :P




errr mana pulak Mak Ayah letak Borang J (income tax form) dia ni?
semalam dah pesan suruh bawak balik rumah T____T
haiya
*pelik haku nak reg ACCA pon nak tgk borang J parent? huhu



2 ulasan:

NOIN berkata...

yea. dah kembali. ok la ko hati tisu aku hati kelabu. haha :P

StrewberiManis =) berkata...

NOIN :

weh kejap,
hati kelabu tu camne?
xpnh dgr nih
harus tahu dgn details :P