Jumaat, 13 Mei 2011

Persiapan Kawin : Senarai Jemputan Part 1



Jam menunjukkan pukul 3.30 pagi
saya baru selesai menyenaraikan jemputan kawen :)
juling gak mata ni dok key in data dekat MS Excel
HAHAHAHA



tapi saya key in my friend jela
sepupu2, jiran2, kawan mak ayah,
itu mak pak den yang buat nanti
yela saya mana tahu kawan diorang kan
haruu jadinya if saya nak key in juga
HAHAHAHA :P
for my part, dah settle, Alhamdulillah :)
ni hanya draft,akan ditambah senarai dekat2 majlis kelak :)
*for the time being, just nak estimate berapa jemputan utk print kad kwen & katering




tadi tengok check list yang saya buat bulan lepas,
MasyaAllah, banyak juga hal nak di settlekan ye
ikot perancangan, mahu settlekan semuanya sementara cuti sem ni
nanti just nak follow up sahaja :)
saya takot, dah start study nanti, tak ada masa dah
saya kawin nanti pon, tak cuti ok
sendiri mintak cuti ade la
HAHAHAHA



mulanya saya memang tak nak sambung study dah
tu yang buleh set tarikh kawen
andai kata dah kerja that time, apply cuti jela
tapi tibe2 tergerak hati nak amek ACCA ni kan
dewan plak time tu dah booked,
haaaa hambekkkkk :P



tapi saya tak salahkan takdir pon
saya yakin ada hikmah semua ni
siapa kata dah kawen xleh sambung study?
ade je student yang dah kawin kan
cth terdekat, housemate saya, Tikah
hehee :D



ok, esok pagi pukul 11 pagi ada appoitment dengan D-Ratu Bridal House
ada benda nak confirmkan balik
dan juga pilih baju utk bersanding kelak
aritu dah booked, tapi macam xbest je kalernya
pagi kang nak tukar kaler lak
hahahaa :P



entry seterusnya saya akan share pasal persiapan kawen saya
dan juga pertunangan
kan aritu after saya bertunang, terus balik Shah Alam
then sunyi sepi blog ni xde update sangat psl bertunang kan
ye, saya buzy sket last sem
ni dah cuti sem, ada masa kan, hehe



InsyaAllah saya update persiapan kawen & bertunang selang seli ok
harap anda tak jemu
sebab saya tak de modal nak update ape nanti
cuti ni dok rumah je, mana ade buat ape2 oiiiiii
HAHAHAHA




Nota Kaki :

Lately hati makin sensitif. Ade je benda tak kena. Wahai hati, janganlah begini...



12 ulasan:

shuzana berkata...

kesiannye..jgn stress2 k.nak jadi perantin x lama lg...bila kawin dik..?

r3d lollip0p ♥ berkata...

wah ! must be so exciting.
yey ! ^.^

Lisa berkata...

hah! cepat2 buat persiapan ye, jgn last minute nanti sendiri yg pening heheh..
klau rs nak bg doorgift coklat meh order kat kak lisa, akak bg special price tau..
jenguk cni erk http://dsweetchoc.blogspot.com

StrewberiManis =) berkata...

Kak Shuzana :

hehe, saje je hati ni nak test tuannye :p
InsyaAllah kenduri 29.10.2011 ni :)

StrewberiManis =) berkata...

red :

yes, off course
too exciting
yeahhhh beda beduuuuu *overrr :P*

StrewberiManis =) berkata...

Lisa :

ni pon tgh buat sket kak
sementara cuti kan

eh mana akak tau N tgh fikir doorgift?
ishhh akak ni, saje je tau,
memahami sungguh
ok, nanti n visit :)

alia berkata...

N..nak order cupcake cari alia ye...bg harga kawan2...hehehe

eh..promote la pulak...apepun..sgt hepi tgk N nak kawen...huhu jodoh N sampai dlu...appreciate him selagi nyawa...okeh dear!

farrah isnanee berkata...

sume org mau bisnes la...sy na gak!N na wat bju aye crik sy ok?aye dolu bru knduri..hehehe...haa N na wat bju sedondon family crik sy gak ok?huhuhu

StrewberiManis =) berkata...

alia :

ok dear, if n nak, n bgtau alia eh

thanks dear, alia jgn la cakap gitu, sedih pula. huhu

StrewberiManis =) berkata...

farrah :

hamboiiiii mantap punya promote?
HAHHAHAA


dont worry, tetiap thn family aku tempah baju raya dekat butik kau
bukan hari raya pon tempah gak
HAHAHA


InsyaAllah baju family wedding aku pon memang nak tempah dengan kau juga
tolong bg harga diskaun okeh
pelisssssss :P

farrah isnanee berkata...

perh!cm bese la..hrga pown msti la mantooopp!!hahaha

StrewberiManis =) berkata...

nanee :

mantoppp murah xpe
mantoppp mahal, xmo ahh
HAHAHA