Rabu, 4 Mei 2011

Bersabarlah Wahai Hati...


badan amat letih
lenguh2, sakit2 :(



mata macam kena tumbuk
kalah mata panda :(



Ya-Allah cepatlah abes final
saya memang flat gile dah ni
nak berehat sepuasnya T__T



Stress? tak terkata levelnya
tunggu masa nak meletop aje
tak tertahannnnn T__T



Sem 8 memang mencabar bagiku
paper heavy2 belaka
memang terbaikkkkkkkkkkkk



akhirnya malam tadi air mata ini tumpah juaa
Ya-Allah tabahkanlah hati ni menempuh lagi 2 paper
Semoga di permudahkan segalanya :)




Hannah Yusoff
7.25PM
4.5.2011



6 ulasan:

Aeen berkata...

sabar lah anne...xlama je lagi tu...be strong...do da best ok..:D

r3d lollip0p ♥ berkata...

stay strong dearie :)

Fiza Hamzah berkata...

sayang..bykkan bersabar..kuatkan kecekalan dan kesungguhan di dada..insyaallah dgn kecekalan yg kau ada,keputusannya akan buatkan kau tersenyum..bangga aku duduk sebelah kau time premier dulu.. :)

StrewberiManis =) berkata...

Aeen :

thanks aeen
love u! :)

StrewberiManis =) berkata...

Red :

dah abes strong dah ni
tumbang juga akhirnya
huhu

StrewberiManis =) berkata...

peja :

Ye dear..*speechless*
thanks a lot for kata2 semangat! T__T

mmg aku tgu masa nak balik Gombak je ni
sumpah penat gile