Rabu, 20 April 2011

Panggilan Temuduga


Eh hape ni final exam belum start lagi dah dapat offer letter interview??
best gila kan if macam tu
confirm2 kerja dah panggil :)



tapi jangan salah sangka
ni bukan interview kerja
tapi interview sambung study lagi :D


:: Sila klik utk dapatkan pembesaran yg sehat :P ::



ye, seperti yang di rancang,
saya memang nak sambung professional course abes degree ni
insyaAllah intake kemasukan June 2011



Incek Tunang & family menggalakkan saya sambung
saya perlu amek 5papers sahaja, dalam masa setahun, COMPLETE!
InsyaAllah :)



doakan yang terbaik utk saya ye
slase depan, 26.04.2011, ada interview before dapat tawaran sambung



ohh ye, mesti ada yang tertanya2 saya amek ape kan
saya amek course ACCA
*ASSOCIATION OF CH
ARTERED CERTIFIED ACCOUNTANTS (ACCA) (UK)*


perancangan after ACCA? later saya update! :D
sangat gembira dapat panggilan interview ni
sebab amek ACCA is one of my wishlist!
huyuuuuuuuu
*senyum sambil lompat2 :D*


ok, saya nak sambung study
my first paper is on next thursday, 28.04.2011
doakan saya dipermudahkan segalanya ye kawan2 :D



Nota Kaki :

sayang, terima kasih untuk segalanya :)



6 ulasan:

beeha ben berkata...

goodluck! ACCA..howt! Hee...

FzA FzO berkata...

tahniah ann..!! belajar rajin2.. kawen jgn lupe jemput aku ok.....

StrewberiManis =) berkata...

beeha :

thanks dear! :)

StrewberiManis =) berkata...

Fiza :

thanks my dear
InsyaAllah aku jemput geng2 Hillcrest
*padahal abes final ni baru nak cari majalah sek :P*

alia berkata...

wow!!

ACCA!! go for it dear!!..

congratz...May all your wishlist come true....:)


miss ur writing....

StrewberiManis =) berkata...

alia :

Yes, i will my dear
thanks for the support :D


me too, miss ur writing & U as well! :(