Ahad, 3 April 2011

Maaf Kerana Lama Tak Update


terasa lama betul tak menulis disini T__T
baiklah, saya akan nyatakan kemana hilangnya saya selama ini



1) terlalu sibuk dengan tugasan sebagai pelajar

2) hujung minggu dipenuhi dengan aktiviti seperti attend talk & seminar

3) baru balik dr amek test, which is dibuat pada hari minggu



ini saya nyatakan secara general sahaja
if bagitau details, haku pon nak muntah dibuatnya
terlampauuuuuuuu banyak kerja nak dibuat
semuanya nak urgent
kasihan badan, 2 3 minggu ini asek tak cukup tdo aje
mata pon dah macam panda je ni :(


tapi demi segulung ijazah,
ku tempuhi sem akhir ini dengan penuh senyuman *tipuuuuu
hahahaha



ohhh ye, masa tengah buzy2 ni, badan tak sihat
seperti nak demam
mungkin sebab tak cukup rest kot?



maka, terkedek-kedek la haku ke kedai cari air asam jawa ni
kata orang2 tua, if nak demam,
minum air asam jawa ni
ia akan menyejukkan badan



teringat pesanan arwah K suatu ketika dulu
bila arwah tahu saya demam, cepat2 dia suruh beli air ini
Al-Fatihah..




akhir kata, mungkin saya akan menyepi lagi selama 2 minggu ni
sebab 2 minggu ni, adalah masa saya menyiapkan report
matikkkk la tak buat apa2 lagi
huhuhu



btw, thanks Incek Tunang atas kata2 nasihat
Love u hingga akhir hayat :)
ok, sila jangan muntah :D



tadi baru jumpa Incek Tunang
isi borang kursus kawin
InsyaAllah bulan depan pergi


pakej perkahwinan pon dah booked
eksited gile makkcikkkkk ni
HAHAHA
later la eh saya update
really buzy gila sekarang ni


tak sabar nak tunggu abes final
time to prepare for our wedding :))


hambekk kau, intro entry macam sedih sebab banyak kerja
tibe2 ending macam happy je kan
well, hidup mesti kena ceria maaaaa
*alasannnnnnn HAHAHAHA

ok, bye2, jumpe lagi
nak masuk tdo ni
pagi kang ade class
siap ade quiz kau!
*pengsannnn*


- strewberimanis, 2am, 4.4.11-



6 ulasan:

Jazica Albek berkata...

baru nak pegi kursus kawen keeee
adik da ade sijil. so adik kawen dlu la ehh? hahahahahaha :p:p

StrewberiManis =) berkata...

Jazica :

aicehhhhhh mentang2 dah p ye
takpe2 HAHAHA

betul ni nak kawen dulu? :P

Jazica Albek berkata...

btl la... tapi calon takdak lg. cemana? kuikui... :p

StrewberiManis =) berkata...

Jazica :

eh yeke xde calon?? :D

Jazica Albek berkata...

jeng jeng. lalalala :p

StrewberiManis =) berkata...

Jazica :

ade la tu tapi malu nak ngaku ye :)