Isnin, 7 Mac 2011

Masalah Sekarang

weiiii ni yang gerammm sangat nii

laptop buat hal la pulak

Mozilla tak leh pakai

nak masuk tenet gila punya susah ok

saya remove, download balik pon tak leh

then saya cuba chrome plak

pun sama, stil tak buleh

now saya pakai internet explorer je

tu pon bengong gleeeeeee

ntah apehal, taip2 address dekat tab, web not found

buleh??? weiiiiiiii aku banyak kje nak guna tenet ni

materials report2 nak kena refer tenet

HAIYAAAAAA laptop, pls la bersabar

lagi 6 minggu je tuanmu ni nak abes sem

kasi can tuanmu ni siapkan report2 yang delay dulu ok?

saya janji saya hantar kamu repair T__T

dah la handset selamat jahanammmmmmm

jangan la pulak laptop

huhuhu

but, semalam dah dapat handset baru

yipiiiiiii thanks ayah :)

ngendeng2 sket dekat ayah, bodek2, trus dapat :P

on the spot semalam ayah ajak ke Wangsa Walk

saya tak sempat nak survey handset ape,

terus rembat je Nokia N8

kata ayah, handset tu kira latest la

haku tak tahu sebab tak try survey pon

HAHAHHAHA

btw, thanks ayah :D

errrr belikan laptop baru buleh?

PANGGGGGGG HAHAHHAHAA

ok2, saya sedar diri ini :P

oh ye, semalam juga saya dah amek album tunang saya

asek dok membelekkkk aje keje saya :P

sangat berpuas hati dengan hasil WeddingMedia

InsyaAllah saya kawin nanti saya amek dia juga :D

ok, kalau laptop ni ok lagi,saya update later eh

if not, update from phone aje la :)

undur diri dulu, nak siapkan slide presentation kejap :D



Tiada ulasan: