Khamis, 3 Mac 2011

Keadaan Selepas Common Test

Perasaan?
Legaaaaaaaaaaaaaaaa sangat
even though hanya test,
tapi feeling dia macam final exam ok
sumpah susah gile :(
serius, sepanjang degree ni,
ni lah common test yang saya rasa sangat susah
ibarat nak menitik air mata setiap saat
ok, itu over sangat perumpamaannye :P




:: Baru abes 1st paper. Muka masing2 lega gile sambil mengepit sweater masing2. Hehe. Padahal ada 3 papers lagi yg menanti. Hambekkk kau! memang tak tdo malam la. Serius oh. Sadis gile saya tengok keadaan budak2 rumah saya ni. Elehhhh saya pon same gak. HAHAHA ::

after common test selesai, report2 pulak tengah Q

haiyaaaa makin gugur la rambut2 haku

stress bebeh

HAHAHAHA


Ayie menggunakan sisa2 masa yang ada sebelum dipanggil masuk dewan :)
time ni memang cuak gile babeng ah
bayangkan, tak fully prepared, then terus amek test
memang gamble! :P
tapi sepanjang test, memang kelam kelibut sket budak2 rumah ni
termasuk saya la tu :P
tdo 2 jam, bangun study
yang tdo & study silih berganti
pastu sampai terlena2 dekat meja study :P
mata masing2 dah macam panda je
memang tak cukup tdo
tu la saya cakap, walaupon hanya test
tapi macam final dibuatnye
stressssss sangat2 :((
:: Hamboiiii Aisyah, tdo sampai peluk Hawa tu :P ::
tak caye? ni haaa buktinya
abes aje paper last,
kami pakat nak keluar rumah
nak bergumbira seketika
tak nak ingat buku ke hape ke kan
memang nak enjoy
tapi baru 500M bergerak,
2 gadis ni terlenaaaaa la pulak
weiiiii haku jeles ni
HAHAHAHA
aku pon ngantuk gileeee ni :P
memang malam tu saya tdo 3 jam aje
banyangkan siang tu ada paper,
malam plak pulun utk next paper
letihhhhh ok :(




Akhirnya kami ke JJ
plan asal nak p tengok wayang
tapi tak jadi sebab takut xsempat
pukul 8mlm Hawa ade discussion
hadoiiiii penat la gadis tu nak memerah otak masa discussion


:: Haiiiii time ni la asap steamboat nak lalu depan muka haku. haishhhhh stress makcik :P ::
Nak makan dekat mana pon jadi issue
HAHAHHAA
at last kaki ini masuk Johnny
sedap gak
my 1st trial :)









Sebenarnya saya on diet
tapi since nak meraikan last day test yang macam hape tu kan,
terus langgar pantang
tak de dah istilah diet
semua haku bedal dengan jayanya
HAHAHAHAA :D







Balik2 rumah timbang berat, naik 1KG
Haaaa hambekkk kau
makan tak ingat kan
HAHAHAHA
now, saya kembali berdiet
takut baju tak muat plak kan :P



Licinnnnnnnnn bebeh :P
balik rumah, after isyak saya tdo until 5.30am
pagi tu bangun, fresh gilee :)
memang dah cover balik masa tak cukup tdo tu
sukaaaaaaanye saya :)
tak payah gaduh tak cukup tdo lepas ni
now tengah pulun utk 2 report utk submit nextweek
ade yang bakal tak cukup tdo lagi nih
haishhhhhhh bencinyaaaaa
bila nak cuti sem ni?? T__T


Nota Kaki :

Lusa ade modul weiiii. Setiap minggu ade aje prog. Tak merasa nak berehat hujung minggu :(




2 ulasan:

shiqin ghazali berkata...

amboi... berjalan..
haaa.. aku pn brjlan gak..
most of part8 student, kuar bpeleseran~

StrewberiManis =) berkata...

shiqin :

tau xpe
stress gile ok
baru lepaskan stress test,
datang pulak stress asgmnt yg berderetttt
waaaaaaa cepatla cuti sem
sumpah dah penat gile weiiiii :((