Sabtu, 26 Februari 2011

Common Test Week


27.2.2011 ( sun ) : Strategic management

28.2.2011 ( Mon ) : Accounting Theory

1.3.2011 ( Tue ) : Internal Audit & External Audit

2.3.2011 ( Wed ) : Quiz for strategic management

4.3.2011 ( Fri ) : Submit report accounting theory

5.3.2011 ( Sat ) : Module finishing school


* 2papers tak masuk dalam common test ni. Sebab lecturer nak conduct dalam class *


and now, saya sangat stressssssssssssssssssssssssss
esok dah start minggu common test week,
level preparation saya tak sampai 70%!


urghhhhhhhhh tak sanggup nak melangkah masuk dewan :(
Ya-Allah, kuatkan lah hatiku di sem akhir ini
ku akuinya memang sangat mencabar



kawan2, doakan yang terbaik utk saya ye
nanti saya update lagi
sekarang ni kekangan masa yg amat sangatt :(


tiap kali post,mesti janji nak update lain kali
tapi dalam seminggu tu,
bape entry je dapat create
HAHAHAHA ;p


InsyaAllah next post pasal bertunang
tergendala pulak entry bertunang
hehehhe :)


Nota Kaki :

Rindu nak salam & cium tangan parents. Mak ayah, datanglah Shah Alam. N xdapat balik rumah. Sibuk sangat2 :(( *hujan dalam hatiiiiii*



4 ulasan:

shiqin ghazali berkata...

gudluck hannah~

cpt nye ko anta report project far..
hoho..aku start pn lom lg.. gigih tol~

Fiza Hamzah berkata...

sabar ye yunk..i know dis is a tough year for you..nak pikir sal exam lg,preparation kawen lg..tp for now on..lbihkan focus at ur study k..tp jgn smpai sakitkan pale nk pkir sume tu..chillex n buat yg terbaik..i pray for u dear..good luck.. :)

Lots of love,
peja

StrewberiManis =) berkata...

Shiqin :

aku xstart buat lagi wehh
abes common test ni baru nak pulun
mampusss xtdo lagi la jawabnye T__T


haishhhhh makin meniti hari nak kawen,
makin lebam bawah mata aku
HAHAHHAHA ;p

StrewberiManis =) berkata...

Fiza Hamzah :

thanks dear
terharu dengar kata2 semangat dari kau
*speechless*