Rabu, 5 Januari 2011

Hari Pertama Sebagai Pelajar



Ehh skip kejap pasal entry bertunang ye :)


ok, actually isnin minggu ni, 3 jan dah start sem
tapi saya balik Shah Alam malam rabu
so saya "terpaksa" ponteng 2 hari
awai2 sem dah ponteng
semseng oh, mentang2 sem ni senior kan
HAHAHAHA ;p




tak ade la, saya ade hal di Gombak
saya budget ari rabu baru settle
so malam tu baru balik Shah Alam
tapi since petang slase dah settle,
malam tu jugak saya balik Shah Alam




dan semalam (read : Rabu) hari pertama saya sbg pelajar
budak2 rumah cakap ramai clasmate tanya mana saya
*budak2 rumah 1 cls dengan saya
ishhhh susah jadik org terkenal ni
pangggggggggg tibe2 perasan pulak oh
hehehe ;p


semalam sampai2 cls, kena tegur dengan clasmate



"Haiii N, mana kau pergi 2 hari ni? Tak kan baru bertunang dah berhoneymoon? "



Siotttttttttttttttttttt gileeeeee
saya tak jumpe langsung Incek Fauzy ok
hal saya ini tiada kaitan dengan Incek Fauzy
saya assume diorang buat lawak je
hehe :)




semalam p clas ramai wish tahniah sebab dah bertunang :)
mana ntah diaorang tahu
saya tak ade bagitau nak bertunang pon 1.1.11





ohh ye, sem ni heavy la papernya :(
banyak project, assignment, presentation, team work
adehhhhhh memang kena "kuat" la utk last sem ni
ni pon dah ade assignment kena buat :(
Hopefully saya pass paper this sem with flying colours
InsyaAllah kalau ada rezeki, mahu dean's list again! :)




oklah sampai sini dulu
saya ade kje sikit ni
InsyaAllah esok saya balik Gombak :)


arini clas cancel
yahooooooooooooooooooooooooooooo ;p




6 ulasan:

✿ y.a.n.i.e budak G.E.B.U ✿ berkata...

kena belajar rajin2 dulu

baru leh kawen

hehehhe

cheQmOomOo berkata...

behnye perasaan bler tau clas cancel*rindu*..tp b4 smpi clas la..lg bes tau ms bru bgun tdo hehehe

StrewberiManis =) berkata...

kak yanie :

ye ke camtu
uishhhh ni yg semangat belajar berkobar2
hehehe :)

StrewberiManis =) berkata...

cheqmoomoo :

tau xpe awak
rasa heaven gile!
pastu bila kena replace cls,
terus rasa stress
HAHAHA :D

Zack ~ 'A berkata...

rindunya zaman jadi student!! kalau last sem ko praktikal.. kali ni turn aku pulak.. hayoooo~~~ takuuu2.. hehe

StrewberiManis =) berkata...

zack A :

eh xla, N prac last sem
ni masuk balik for last sem
hehehe

dear, toksah takut
buat biasa je
selamat berpraktikel ye :D