Khamis, 6 Januari 2011

Bertunang : Atas Permintaan, Saya Upload Gambar Incek Fauzy :)




ok2 saya update ni
saya dah kena marah dengan kawan2
sebab rata2 nak tengok muka incek Fauzy
ohhh yela2 saya update sekarang demi kalian! :D
terharu tak terharu tak :P
*mesti Incek Fauzy senyum2 baca entry ni.Ade org nak tengok muka dia ;)
Dia memang baca blog saya



Ok kita mulakan dengan gambar ini ye :D
.
.
.
.
.
.
.

.
.
.



tengok gambar jela eh
saya update cepat2 ni
ade kje nak abeskan dulu





" Jangan pisahkan, Aku dan Fauzy, Tuhan tolonglah, ku cinta dia "

HAHAHHAHAH ;p
tibe2 ade lirik lagu kan
sesat ke hape ni ;p



buat kawan2 saya dalam gambar diatas,
janganlah "pisahkan" (read : tarek tangan ) kami ye ;p







Alaaaa tak nampak pula petals tu
sebenarnya kawan2 saya baling petals
cahaya belakang terang sangat, terus tenggelam petals
hehehe






saya haus gile ok time ni
nampak tu ade air mineral dekat tangan kanan
tak makan & minum until 3pm
balik rumah after outdoor shooting,
layan2 tetamu kejap,then terus ngappppppp
lapar gle bebeh
HAHAHA ;p
pagi tu kan makan nasi goreng 3 sudu aje ;p





16 ulasan:

NOIN berkata...

rugi tak join . huhu :P

StrewberiManis =) berkata...

NOIN :

tu la, kau balik awai sangat
rugi ohhh
if tak, muka kau mesti ade dalam album aku nanti :D

p R i n c E S s _ N berkata...

tantekssss....i like!!!

StrewberiManis =) berkata...

princess N ;

Thanks dear :D

Zack ~ 'A berkata...

N, tu kat taman tasik seri gombak kan??? waaaa, nostalgia la tempat tu, waktu aku skola rendah selalu ustz aku bawak kte org p situ time PJ.. hihihii.. cqantik lahhh kat situ kann.. :)

StrewberiManis =) berkata...

zack A :

ha ah taman tasek sri gombak
OP N ajak p sane
N pon sebenarnye dah lama xp sane :P

✿ y.a.n.i.e budak G.E.B.U ✿ berkata...

suker tgk baju kamoo...chantek

(^^,)

Eazy Izzuddin berkata...

beshnye...
nk tunang gak hehe
:P

StrewberiManis =) berkata...

Kak Yanie :

thanks dear :D

StrewberiManis =) berkata...

eazy :

eh macamtu pulak ye
jom join my club :D

EkiN berkata...

congrats anne. bile nak kawen? jangan lupe jemput ;)

StrewberiManis =) berkata...

ekin :

thanks dear
InsyaAllah hujung tahun ni

jgn risau, satu geng matrik A4t2 N jemput okeh :)

EkiN berkata...

ekin menantikan perkhabaran gembira.. kad sampai rumah oke ! ;))

StrewberiManis =) berkata...

Ekin :

PASTI jemput ekin
buleh jumpe.. wehuuuuu :)

Farah berkata...

eh, sri gmbk yeah!?
hihihihi

btw, lawa.

StrewberiManis =) berkata...

Farah :

ha'ah taman tasik sri gombak
lawa kan view ia :)