Isnin, 3 Januari 2011

Bertunang : Saat Mendebarkan




Malam Sabtu, saya memang tak buleh tdo

sangat2 berdebarrrrrr
padahal mata kuyu gile ok
energy memang dah zerooo ah
sebab siangnya ke sana ke mari,
sehari sebelum (Khamis) kan rumah saya ade Tahlil & Cukur Jambul
perghhhhhhh memang penat
tapi tak buleh tidooooo :(((




:: Pengapit saya, Eila :) ::


Dan akhirnya saya tertdo
bangun2 tdo, dapat SMS dari Incek Fauzy


" Nantikan saat itu, saat manis, saat bahagia, saat terpenting. Itulah saatnya "


saya tersenyum saja depan handset
yela, bangun2 tdo terus baca sms
mamai lagi deyyyy
HAHAHHA


after baca SMS tu,
terus mandi, breakfast
saya makan 3sudu nasi goreng sahaja
takut baju nampak fit ;p
then bermulalah episod menadah muka ni dekat Mak Andam :)




:: Tdo sat buleh? Ngantuk ah ;p ::



:: Saat mendebarrrrrrkan (=.=) ::



:: bakal Mak Mertua saya ::


:: Ciuman kasih dari bakal menantu :) ::


:: terasa diri ini disayangi. Auwwwww. HAHAHAHHA :p ::




:: Saya bersama Mak & Bakal "mak" :). Depan tu anak saudara Incek Fauzy. ::


nanti saya update lagi ye,

ade banyak pic nak share

semangat update berkobar-kobar :)






Thanks you so much to those yang wish birthday saya semalam (3rd Jan). Dah 23tahun rupenya aku ni eh ;p








12 ulasan:

sarah al -idrus berkata...

turut rasa debaran tu melaluitulisan di atas.hee

r3d lollip0p ♥ berkata...

u looked so pretty dearie.
tahniah sekali lg!

p R i n c E S s _ N berkata...

pinky2...sgtt cantekk...len gilerr muke da make up..

Eazy Izzuddin berkata...

whoa...
happy birthday..
n selamat bertunang...
len je tgk anda
hehe

wajib jemput tau bile kenduri :P

✿ y.a.n.i.e budak G.E.B.U ✿ berkata...

tahniah...selamat menjadi tunangan orang...welkem to de kelab

hehehhehe

(^^,)

StrewberiManis =) berkata...

Sarah :

Berdebar sangat tau!
padahal tunang aje
tapi feeling macam saya yg kena akad nikah
HAHAHA hover gile ;p

StrewberiManis =) berkata...

Kak Ziela :

thanks dear :)
now N dah join club kak ziela :)

StrewberiManis =) berkata...

princess N :

yezzer, harus pink ok :)
lain eh? sbb kita xsuka pakai make up
once make up, tu yg nampak lain

StrewberiManis =) berkata...

eazy :

thanks for the wish :)
kawin nanti harus jemput kamu :)

StrewberiManis =) berkata...

kak yanie :

thanks dear
eh2 kita dah join club akak ni :D

NOIN berkata...

nanti kita kawen awak datang jugak ek ... hahaha.. Jeles la ko buat aku rasa macam aku dah tua :P

StrewberiManis =) berkata...

NOIN :

aku memang datang
tapi kau kena jemput dulu la
if tak, macamana nak p kenduri kau kan
heheheh


alaaa tua2 pon, kita still sebaya :D