Ahad, 28 Mac 2010

~Sahabat =)~

Ehem2, ok, ni entry basi ok
hahaha
ok, ceritanya begini
member kami masa dekat matrik text
*currently they are at UUM
katenye esok dorang ade game d UiTM
that time dorang d UKM
lawan d sana dulu kot
game ape ntah d UiTM aku pon xtau
malas nak amek tau since time tu tgh test
kebetulan esoknye time dorang nak datang,
kami dah abes paper
so, buleh la jmp
berhuhaaa huhaaaa =)
hoyehhhhhhhh (^.^)




nama manusia dlm pic above macam byk je
tapi kami jmp zila & wani sahaja ok
hahahah =P
*yg lain U lain. so, xberpeluang nak jmp
pic ni masa d matrik
3tahun yg lalu..
wahh cepat betul masa berlalu
tahun dpn dah nak grad
sgt xpercayaaaaaaaaaaa =P
dulu bukan main lagi
"errr smbg degree 4thn? bapakkkk lama gileeeeeeee"
tuppp2 skng nak abes dah
sukeee2
buleh kawen cepat
tetttttt hahaha =P


fr left: wani, N, yuni, tikah (si pengantin baru =) )

ok, sempat capture pic dengan wani je
zila tgh ade game masa we all smp
ohh ye, ayie & aisyah xde masa ni
sbb pulang hujung mgu
aku xbalik gombak sbb ade asgmnt perlu dsiapkan =(



haaa time ni Aisyah & ayie ade
hahahah
wahhh cepat betul masa berlalu
lepas ni turn siapa la pulak ye kawen
wait n see =)


ohhh ye, masa jmp wani & zila,
tibe2 ade boy ni dtg dekat aku
"errr kamu ni Nurul Hannah kan?"

"eh xla, saya Nur Hannah, bukan Nurul"

"ohh ye, betul2, sorry ingt2 lupa name kamu"

"xpe, hmmmm (smbil terdiam lama & cuba recall nama laki tesebut), kamu ni Syazwan kn?"

"yeee saya"


haaaa hambek kau, mmber sek ren jmp d U!
last aku jmp dia masa darjah 6
then msuk sek men, masing2 bawak haluan
sbb dia d sek lain
tupp2 jmp d U

TQ kamu sbb masih ingat kita lagi
almost 10years xjmp & xcontact
ohh pic syazwan, aku xcapture
sbb aku nak balik dh time tu
xtahan panas terikkkk
hahahha
xdela, aku nak balik sbb nak siapkan asgmnt yg delay
lagipon dorang ade game
xkan aku nak kacau..
tukar2 no phone, then bersurai =)



adakah persahabatan yg dbina ni akan berkekalan?
seperti keadaan aku & syazwan
almost 10years berjumpa kembali

Ya Allah, Semoga ikatan persahabatan ni berkekalan
berkawan dari matrik shinggalah sekarang,
terlalu banyak suka duka dlalui bersama
jatuh bangunku, mereka tetap dsisi
a B.I.G thanks to Aisyah, Ayie, Lina, Tikah
Semoga kalian sentiasa dlm kurniaan RahmatNya

Thanks againnnnn (T___T)
*mode terharu*



Baru sahaja balik amek test. 2papers. penat ok minggu ni. tapi esok dah start cls macam biasa. errr xmerasa nak rest lebih sket masa hujung mgu ;(

Khamis, 18 Mac 2010

Buzy Mode *ade ke mode camni? hahaha =P*

phewwww nak tarek nafas sat
ihikkkk =)
almost 2weeks xupdate
nak create 1 2 post pon kekangan masa yg amat sgttt
sem ni mmg mencabar betullah
xterkira berapa kali airmata ini menitissss
huhu
Ya Allah, permudahkanlah segala urusan ku (=.=)


byk sebab mengapa aku xupdate
first n foremost, mestilah psl study
test lah, quiz lah, asgmnt lah
semuanye dlm masa terdekat
pening pale haku
result utk test 1 pon kurang memberangsangkan
ntah mengapa jadi begini sem ni
tapi Alhamdulillah wpon hanye test, aku xfailed
Final nnt aku berjnji utk buat yg terbaik
demi masa depanku

secondly, pasal masalah kesihatan
aku dah sedar lama saket ni
tapi asek tertangguh nak p klnik
means, asal terdetik hati nak p klinik,
tbe2 rasa macam OK je..xsaket pon
ok, xpe, semalam aku baru p klinik
hamekkk kau,
doc siap amek darah
nak pengsan aku tgk darah sdri


by right now, aku semakin busy dengan tugasku sbg pelajar
minggu depan saja, ade 3test harus ku hadapi
3-3 papers quite heavy
matikkk la haku
sempat ke cover semuanye??
ari ahad je, 2papers tau
FAR450 n MAR630
heh, tgk, dahla hari biasa busy dgn cls & discussion
hari minggu pulak kacau masa rehat aku
cisssss, sgt xadil =(
xpela, normallah tu,
kate student kan =)
*trying to think positive. hahaha

OKlah, undur diri dulu
mahu mandi & dekatkan diri pada-Nya
*baru balek cls sebenarnye nih =)*




Sabtu, 6 Mac 2010

MATRADE

DATE: 4th mac 2010
VENUE: Menara MATRADE, Jln Duta
PROGRAM: Program Outreach MITI-MATRADE Bersama Para Pelajar IPT


If I not mistaken, UiTM hantar 80 student (plus minus)


OK, tgk pic jela yeh
malas nak bercerita la
masih lagi dlm mood down (T___T)
*down2 pon, buleh lagi update. sengal betul =P



Minister. Beliau ramah dpanggil dgn nama "TOK PA" =)


B4 breakfast, beliau bg speech sket.
sbb xdpt join prog ini.
ada hal lebih penting d kelantan.
So, timbalan dia akan meneruskan prog ni sehingga tamat =)


Hamboiii kau lina,
duduk sebelah minister nampak
dah2, balik table kau balik
*table lina sama dgn kami
ada nada kecemburuan disitu
hahaha =P
Actually lina d tugaskan utk menyambut Minister
so, berpeluang la dia duduk bersebelahan =)


PIc below adalah d exibition, library as well as at museum =)


Gadis dapur
hahahah =P


Dan xlupa juga gadis2 peti sejuk
hahahah =P


My beloved housemate =)



Jgn tanya kenapa aku dpt 2paper bags. Ehem2, jgn jeles ye =P


Sila teka tuan punya kaki setiap sorang
Berjaya kah anda? =)

Dengan ini, kami berikrar bahawasanya....
errr jap2, tabley ikrar 5-5 org la
sebabnyeeeeeeeee

.
.
.
lina angkat tgn kiri
ayie xangkat tangan langsung
so, both of them disqualified =P

tikah, walaupon kau nmpk muka je,
kau masih lagi qualified
jgn risau
hahaha =P

Rasa macam fofular je
lina asek nak capture pic aku je
hakikatnye?
hahahha =P


Menara berkembar KL telah menemukan kami =)
Terima kasih menara
ihikkkkk =P





abg guard pon nak msuk dlm gambar kami kah?
siap berpeluk tubuh tu
kacak sungguh anda
ihikkkkk =P


With rafiq
clsmate kami masa dekat matrik
beliau pon join prog ni
mewakili USIM
lain ohh kau skng ni
dulu pendiam n pemalu gileee
skng? perghhhhhh =P


dah2, jom balik
bus uitm dah nak gerak ni
heh makcik2 ni, xreti nak balik ye =P

nota kaki: errr kate tadi tgk je pic. malas nak explain. alih2 ade je caption dekat pic. apakah? hahaha =P


Khamis, 4 Mac 2010

~Ku masih berada d sini~

citttt, tajuk tabley blah sungguh =P
lama kan aku xupdate
actually aku baru abes common test
4papers dah selesai
lagi 3 papers akan menyusul minggu depan
sbb these 3papers are not under my faculty
so, bergantung pd lecturer tersebut


seminggu yg dah dlalui bersama test,
sangat memeritkan jiwaku
sungguh stress xterkata
compared with previous sem,
sem ni mmg mencabar bagiku
aku pon kurang pasti kenapa
sampaikan aku nak give up
mmg sssssssshhh =(


oklah aku nak study for next 3papers
byk benda nak share sepanjang "kehilanganku" seminggu ni
tgk la, if aku free kang, aku update yo =)