Ahad, 12 Disember 2010

Persiapan Bertunang : Fitting Baju


fitting baju pukul 10pagi tadi
Ya-Allah nak bangun pagi tu,
macam hape je
siap main postpone2 alarm clock
errr 5min lagi la
dah 5 min, 5min lagi
pastu rasa macam nak campak je handphone
sebab asek berbunyik je
sengal je aku ni ;p


tula malam2 org tdo awal
ni pukul 3 4 pagi saya still online
uishhhh cuti ni saya susah tdo awal la
huhu T__T




:: Mata ngantuk tu derrrr ;p ::



:: Ntah bape juta kali saya pesan dekat Kak Nur tak nak fit sangat. Sebab saya sarung cincin akan duduk bersimpuh. Nanti nampak perut lipat2 ;p. Wowww dah ayu2 duduk bersimpuh, tapi perut tak cun. Tak nak la macam tu :) ::



:: Cantik2 kan baju dia. Berat manik2 je. Mak saya berkenan warna gold kanan sekali tu. Katanya sanding nanti dia nak saya pakai baju tu. Tapi saya berkenan blue white yang tengah2 tu. Macam lagi sweet. Siap feeling saya & Incek Fauzy pakai color tu masa sanding. HAHAHA sengal je. Ntah la mak, ntah2 tahun depan lain pula fesyen & warna yg lebih menarik :) ::



:: The veil that i might use this coming 1.1.11. Saya suka veil dia sebab tak berat dengan manik. Simple. Veil dia tak naik sangat sebab saya pakai tudung pink kan. 2-2 pink. Mana nak naik. Masa bertunang nanti saya pakai tudung puteh. Veil Pink. Mak kata Lawooooooo kau N. Mak terus call tok kadi nak? ok tu tipu. HAHAHA. Mak kata lawa aje. Sweet :) ::




saya amek baju 29 dec ni
masa amek ni, akan try 1 set
baju, veil, tudung semua la
sebab nak tengok saya selesa tak
andai kata tak selesa,
mungkin baju akan di fitting lagi
sama ada besarkan sikit or kecikkan sikit
bergantung pada saiz saya pada hari tersebut



tapi kalau saya dah selesa,
terus amek ah baju tu bawak balik ;p



ok by today, 12.12.10
saya dah settlekan :




Baju
tudung
veil
aksesori
kasut
mini pelamin
make up
hiasan tangga



Syukur Alhamdulillah satu part dah settle :)



Nota Kaki : Minta maaf banyak2 dekat Zuhairy, Akmal & Eila sebab tak dapat join mandi sungai arini. Semalam diaorang ajak p twisties bingit & lepak2 pon saya tak dapat join. Rabu minggu ni izati ajak lepak pon saya tak dapat join. Urghhhhh rasa rindu sangat pada kalian. Lama ok tak jumpe T__T




4 ulasan:

Eazy Izzuddin berkata...

besh nye
eazy baru shoot photo org tunang last week
cantik gmbar..
xD

layans
Blogshop for on9 shopping kat Lovely De' Fashion

StrewberiManis =) berkata...

eazy :

laaaa yeke
buatla entry dekat blog eazy
if berkenan, buleh amek eazy jadik photographer masa kawin nanti :)

p R i n c E S s _ N berkata...

wahh....x saba nk tgk bj tunang..

StrewberiManis =) berkata...

princess N :

tgu the day after engagement la ye :)