Selasa, 21 Disember 2010

Persiapan Bertunang : Contact Lens



weeehuuuu rasa macam lama je tak update
ade orang rindu I tak?
padahal baru sehari tak update
HAHAHAHA ;p



nak update malam tadi,
tapi apesal ntah USB ni buat hal
nasib baik ni dah ok :)


dah, mari sambung :D


:: Toric lens by ColourVUE ::


mahu tampil menawan di hari pertunangan,
saya telah menempah contact lens berwarna ok
ni adalah percubaan pertama saya pakai lens berwarna
before ni pakai yang tak de color aje
malu org tenung mata I lama2 if pakai lens berwarna. HAHAHA


sebenarnya saya TAK LAYAK pakai lens
sebab silau saya TERLAMPAUUU tinggi
so saya pakai lens berwarna yang "special"


harga?
dah nama pon "special" kan,
harga pon special gak la
hohoho :P



special di sini bermaksud,
saya pakai lens yang ade
"toric"
bahasa lainnya "toric lens"
ye,
toric lens memang mahal ye
sebab direka khas utk spesis spt saya
HAHAHA :)


masa tengah pilih2 warna lens
akak kedai tu tegur :

" Lawa jam awak Hannah. Sweet sangat macam tuannya ;p "
*akak ni memang tau nama saya. Sebab semua record saya ade dekat dia. Regular customer :)


aku dengar macammmm

Whatttttt??

Eh2 sila jangan pengsan :p

hambooi kak, jangan la puji lebih2 ;p

nak tau jam saya yang mana di puji?

CLICK SINI :)







4 ulasan:

p R i n c E S s _ N berkata...

xpe..tampil len sket d ari ptuanngan...vavavava...cnfirm tkejut en bakal tunang nti..

StrewberiManis =) berkata...

princess N :

jangan sampai tampil laen, teros Incek Tunang ingat salah orang
HAHAHAH ;p

Eazy Izzuddin berkata...

fuh lens
mesti meletup hehe
xD

StrewberiManis =) berkata...

eazy :

tak la meletupp mana pon
Terbakarrr je
HAHAHA