Rabu, 8 Disember 2010

Malam Tadi saya Mimpi Telah Selamat Bertunang Dengan Incek Fauzy ;p



yes, memang pon
gile lawak la
ntah macam mana buleh masuk dalam mimpi :P


siap tunang 2x ok
haaa ni pon sumpah lawak gile!


kali pertama tak jadik sebab saya nervous gila nak matikkk
masa sarung cincin,
saya macam kena pakinson yang tahap kritikal!
tangan asyik shakingggggggg je ;p




pastu bakal mak mertua suruh masuk bilik balik
kira konon2 "reverse" la
5-10min nanti rombongan datang balik
buleh?
memang mungukkkkkk plus mangkuk la mimpi haku ni ;p



kali ke 2, baru dapat sarung cincin smoothly :)
eh ni tunang 2x dalam hari yang sama ok
sumpah lawak gile!
HAHAHA ;p



bangun tdo pagi tadi siap tengok jari tu
ade tak cincin tunang
wakakakak
N memang sengal ah ;p



eh bila saya dok landing kat katil tadi,
sempat berangan
ade hikmah saya mimpi ni
tau sebab ape?
sebab.....



SAYA DAH TAU "FLOW" BERTUNANG NI MACAMANA



yela siap "reverse" kan
maunye tak hafal "flow" dia
wakakaka ;p



1.1.11 nanti tak la saya nervous
sebab dah "mengalaminya"
HAHAHA ;p



until now stil rasa lawak gile
rasa nak hantuk kepala dekat dinding pon ade
HAHAHA :p



actually before tdo malam tadi saya ade call Incek Fauzy
bincang pasal tunang ni sket
tu yang sampai terbawak-bawak dalam mimpi :D



ok saya nak bersiap
kejap lagi nak p amek dulang & alas dulang hantaran
wehuuuuuuuuuuuu tak sabarnye!



23days left!
*starting count the days*



2 ulasan:

Eazy Izzuddin berkata...

siap mimpi tu hehe
btw
anda telah di tag
kalo rajin jawab lah ea
thanks

Layans~
Free Domain

StrewberiManis =) berkata...

eazy :

tau tak ape
hahaha

ok, nanti saya buat tapi if rajin la ye ;p