Khamis, 2 Disember 2010

Farewell Party by Audit Dept

sambungan dari entry sebelum ini eh
layan gambar ajela
macam malas aje nak bercerita
kang kalau rajin, saya tulis caption dia yoo
hikkkkssss (=.=)


ok, gerak ramai2 ke pizza after kerja petang semalam






ok ni gambar trainee sorang2
saya tak ade la ye
sebab dah upload dekat entry bawah ni
kang haku upload lagi,
jemu pulak korang ;p
asek2 muka sama
asek2 muka sama
wakakakaka ;p



:: Lin ::


:: Noli ::


:: Yat ::


:: Ayie ::



:: Kau tengok, handset tak nak lepas tuuu. Ntah tengah SMS dengan siapa ntah ;p ::






:: Ada birthday celebration sket ;) ::



:: Birthday girl & boy. eh buleh ke dah besar2 panggil gelaran tu? Macam tak sesuai aje. Hahah ;p ::



:: Birthday boy : Amin, Azalie, Husam (Haiyaaaa tak nampak muka la pulak) & Anasz (tak ada dalam gambar ni). Haa Gambar Husam & Anasz ada dekat gambar atas ni ::



:: Birthday girl : Kak noor, Iffat & Kak Mun ::



:: haa tu anasz. Antara kak mun & azalie. Ehh saya teruja tengok Aunty pink tu! Fewiiiiiit :) ::


:: Tak sure saya gelak sebab ape. candid ni. Beriye gelak nu haaa sampai terpejam-pejam mata! Wakakakak ;p ::




:: Ayie bersama group leader beliau, Kak Ain ::

:: Lin & Kak Ton, group leader kami (saya & lin). Sebab tu ade muka saya belakang tu. Main selit aje ;p. Kak ton juga adalah Audit Manager ok :) ::








:: berebut haaaa nak dapat suapan mahalllll dari Lin. Hahaha ;p


:: Ok dah malam. Jom balikkkkkkkkk. Lotih dah ni :) ::


rasa terharu sangat dept buat party untuk kami
Isnin minggu ni office yang buat
Terima Kasih banyak2 :)
ohhhhh makan lagiiii dan lagiiiiiiiiiiiii
abesla nak fitting baju next 2 weeks
hoho ;p



harini Jumaat 3rd dec 2010, hari last saya sebagai trainee
bos intercom semalam, saya buleh halfday arini
tapi macam nak stay sampai petang aje
sedihhhhhhhhhhhhhhhh nak tinggalkan firm ini :(



kalau saya tak bertunang,
mungkin saya lanjutkan kerja disini
sebab lagi sebulan duduk di rumah,
tak tahu nak buat ape bebbbb
*Kak Ton (Audit Manager) offer saya untuk bekerja disini andai saya free bulan 12 ni. Salary? Maybe as salary permanant staff :)




tapi sebab untuk bertunang ni, tak prepare ape2 lagi oh
hantaran hape semua, maseh zerooooooooo
balik ni baru nak buat
hehhh :P




4 ulasan:

p R i n c E S s _ N berkata...

sjk preggy ni N antu pizza..w.pon lst week da mkn..skg nk mkn lg..

Eazy Izzuddin berkata...

beshnya

da lama x makan pizza neh...
xD

StrewberiManis =) berkata...

princess N :

biasalah tu yang
pembawakan budak namanya tu :)
yang penting mama & baby sihat aje :D

StrewberiManis =) berkata...

eazy :

kita pon dah lama tak makan
tibe2 tringin & suddenly dept ajak makan sana
fushhh memang rezeki la kan
Alhamdulillah :)