Jumaat, 10 Disember 2010

Bebelan di Petang Hari


nak create new post
taip padam,
taip lagi, padam lagiii ;p
taip lagi dan lagi, BACKSPACE lagi ;p
hambek kau, font besar haku bagi
memang tak tau nak taip ape ;p



idea ada, macam2 saya nak update
tapi tu la,
sifat TAIP PADAM kian menebal ;p



hari2 saya online
sebelum tdo ke, bangun tdo ke
tapi tetap TAIP PADAM
aleh2 haku blogwalking ajelaaaa :D




ok now tengah busy dengan preparation pertunanganku
saya buat sikit2 aje dulu
nak buat semua sekali arung, haku ni pon buleh tahan lembiknye ;p




tapi bila fikir balik banyak tak setel lagi utk bertunang ni,
bikin haku mau pitammmmmmmmmm




hantaran?
decoration?
bilikku?
mengemas?
doorgifts?
etc
etc
etc


*pengsan*



2 ulasan:

NOIN berkata...

haha. relex kak. ni baru tunang. belom kawen. kalau kawen. macam mane ? hihi

aku da send no aku dekat email ko.

p/s : U tade FB ke cik Strawberry ? :P

StrewberiManis =) berkata...

NOIN :

weiiii baru tunang pon dah semput oh
ni pon aku buat kecil2an je

baru haku tau penantnye nak prepare semua2 ni T__T
kalau kawin esok, xtau la
Pitam, pengsan 7ari 7malam!
HAHAHA ;p

ok tu over ;p


ok tq, nanti aku cek email yo

errr aku takde fb
sekian terima kasih ;p