Selasa, 28 Disember 2010

Alhamdulillah =)




P.E.R.T.A.M.A :

Pagi tadi dapat SMS dari office *tempat saya practical baru2 ni
katanya ada cheque untuk saya
nak datang office amek cheque or bank in saje?
saya suruh bank in saje
sebab tak ade masa nak ke Shah Alam T__T





K.E.D.U.A :

Minggu lepas Staff Chalet Pulau Pangkor SMS saya
minta no akaun Maybank
sebab dia nak return deposit saya
eh2 alamakkkkk terbocor pula rahsia ;p
adehhh tak apelah, bagitau jela
mungkin dah tak sedih lagi kot? (Entry ini)
hehehe ;p




ok sambung balik
since saya batalkan percutian bersama rakan2 di Pangkor,
Staff Chalet yang kami dah booking,
nak return balik deposit saya
Mula2 saya macam pelik juga
bukan ke if dah bayar deposit, kita batalkan,
then deposit tu kira burn?
Kannn kannnn?
tapi kes di sini diaorang return balik
Uhhh baikk gileee!
saya tak pernah jangka akan jadi macamni :)
bak kata Eila, Zuhairy & Akmal,
rezeki saya bertunang kot?
Hehehe :)
Thanks kalian sebab memahami kenapa saya batalkan plan kita
ade hikmah semua ini :D





Alhamdulillah, Alhamdulillah rezeki saya
2 amount ini lepas untuk saya hired official photoghraper! :)
memang dah hired. Tapi baru bayar 50%. Album siap kang baru saya bayar full :)



6 ulasan:

r3d lollip0p ♥ berkata...

semoga semua urusan kekal lancar :)

Amirrah Zawani berkata...

alhamdulillah.. nak org nak return, ambil je lah kan :D

naimahisemaail berkata...

hehe seronoknye baca..semoga semuanya berjalan lancar ye anne tersayang...

StrewberiManis =) berkata...

red lollipop :

Aminnn yangg :)

StrewberiManis =) berkata...

Amirrah Zawani :

Tu la, memang rezeki la kot
Alhamdulillah :)

StrewberiManis =) berkata...

naimah :

ye sayang, datang tau 1.1.11 ni
lama tak jumpe kau! :(