Ahad, 28 November 2010

Strewberimanis Demam


Harini masih demam lagi
punya la plan harini nak ke sana ke mari
alih2 kat katil juga tempatku
pening gile dowww
nak bangun pon tak larat
hadoiiii hannah deyyy,
mengapakah anda begitu lembik sekali?



ok sekarang pukul 8malam
saya nak kemas barang
mahu balik ke Shah Alam
esok kerja oh
paling penting esok ada F.A.R.E.W.E.L.L P.A.R.T.Y utk trainee2
ok, itu wajib hadir walaupon demam agak teruk
wakakakaka ;p



eh saya ade berita gembira nak dikongsikan dengan anda
andai gagal (berita sedih) sekalipon, saya tetap nak share
HAHAHAHA
tunggu ye, tak sabar nak dikongsikan bersama :)



4 ulasan:

ezman berkata...

OK.....SAYA TUNGGU....XDE SIAP AWK!

StrewberiManis =) berkata...

ezman :

ewahh, macam marah aje
relax la, nanti saya bagitau :)

Eazy Izzuddin berkata...

mari ketemu lepak2 d shah alam
hehe
find me at Unisel Shah ALam..
xD
tett

Layans~
3 MOVIES

StrewberiManis =) berkata...

eazy :

Ketemu di Unisel?
Nak jejak main gate dia pon dah takot2
takot dgn pak guard dia
hahaha ;p