Khamis, 4 November 2010

SMS Dari Pensyarah UiTM, Shah Alam

Slase minggu ni (sehari b4 saya eksiden),
balik2 kerja dapat SMS

bila tengok aje,
dari Lecturer saya masa 2nd year


"salam N, ingat saya lagi saya, Puan Saluana? Nak tanya u praktikel dekat mana ye? kat sek 27? Nama lama WAJ ke? "


Saya hape lagi bila baca sms tu
terkejut la weiiiiiiiii
tu lecturer masa saya sem 4
now saya dah sem 7
dia simpan lagi no saya
siap tanya saya, kenal dia lagi tak
fushhh sumpah terharu T__T
Puan, saya tetap kenal puan even puan tak mengajar saya lagi :)



mana2 lecturer yang saya rapat,
diaorang akan panggil saya "N"
bukan "hannah" :)
tapi ade je certain2 lecturer panggil saya "strewberi"
hahahha


bila dah baca SMS tu,
tahu la saya yang Puan nak datang office
nak evaluate semua trainee2 dari UiTM
fushhhh naseb dapat lecturer sporting
risau gak dapat lecturer tak besh ;p




:: Ni pic tahun lepas. Nampak tu the date was on 27th April 2009. Masa ni lagi seminggu nak final. Jangan tengok muka haku lama2. Muka nak final memang gini. Selebet ;p ::


:: err Puan nak buat peace tapi tak sempat. Comel la Puan ni :D ::




Puan mintak tolong saya setkan appointment dengan supervisor & semua trainee2
on next wed, by 10.30am, dia nak datang



ohhh puan, sila la datang
memang kami dok menunggu lecturer datang nak evaluate
risau gak, praktikel dah nak abes, tapi tak ada pon lecturer nak datang
terus feeling kami ini di anak tirikan ke?
wahhh dan2 terus feeling gitu
hahahha ;p


for your info, puan akan evaluate semua trainee2 dari UiTM
which is semuanya 7orang trainee
banyak kan ;p


Jangan puan tanya gred paper dia masa ngajar saya sudah
tak silapnye saya tak skor kotttttttt
hahhaha ;p



Ok, selamat bercuti deepavali You all :)
saya dah cuti 2 ari sebelum perayaan
sumpah bosan gilep duduk rumah


dah, nak layan movie sat :D



3 ulasan:

Eazy Izzuddin berkata...

wah...
ok le de lect yg maseh kenal kamo..
hehe

berdebar lak nk praktikal t..
ehhe

StrewberiManis =) berkata...

eazy :

eh toksah berdebar
prac ni seronokkk sangat
rasa xcukup pula 6 bulan yang diperuntukan ini :)

btw, enjoy ur prac :D

░♥si lampu neon♥░ berkata...

BGUS GILER LECT KO WEHHH