Selasa, 9 November 2010

Rindu Mereka


Hujung2 praktikel ni,
tiba2 teringat clasmate yang lain
macamana la diaorang praktikel selama 6 bulan ni?




ade ke yang kena extend praktikel?
sebab kena ganti cuti
*seperti kami. Tu la, amek cuti tak hingat donia kan, Hahaha ;p
or supervisor mintak extend dalam seminggu 2?




weiiii korang praktikel best tak?
kena buli ke?
yela, asal potostat, trainee kena
cari file, trainee jugak kena
hoho ;p
kami? tak kena ponnn
hahaha ;)
rasa best gile praktikel
rasa tak nak masuk part 8 (last sem) ;p




jom layan gambar hujung sem lepas (sem 6)
rasanya lagi seminggu 2 nak final
gitu la
tak ingat oh
dah lama tak makan kismis
makan pon pakai bedal aje,
tak ade pantang2
asal asam, megi, semua masuk perut
yela tak ade exam kan ;p
matikk la sem depan nak ingat semua facts2 ;p



gambar adelah berterabur ye
malas pula nak susun
hehehe



diorang ade buat plan tema warna baju
like Rabu pakai baju kaler hijau
Khamis pakai baju kaler coklat
Jumaat pakai baju kaler pink / purple





:: Bersama housemate tercinta! Rindu gila la. Tak pernah berjauhan begini :( ::

tapi yang bestnya kami 1 rumah praktikel firm yang sama
cuma cawangan lain2 :)



Saya & ayie dekat HQ (shah Alam)
Lina & Aisyah ( penang )
Lina ( Kuantan )


Gambar atas ni masa berlakon Mandarin
so tak ade tema2 ;p
bedal saje
esoknya baru plan nak pakai baju kaler same
ohhh gile sweet! :)







With Sir Aris :)
siapa tak jumpa Sir Aris dalam gambar ni, memang la
Sir sorang aje kotttt laki ;p
tak silapnya dia ngajar paper statistik la
hayokkkkkk lupe2 ;p
tapi paper tu under Fakulti Teknologi Maklumat & Sains Kuantitatif





With Puan Maslinawati (baju hitam)
haaa ni saya ingat dia ngajar paper ape
Accounting Information System :)









dengan housemate lagik!
haaa kan saya dah cakap,
kami ni mana buleh berenggang
p cafe pon, macam nak serang cafe tu
5-5 p walaupon yang membelinya 2 3orang saja
hahahahah ;p





wehhh Tini, apsal Tini macam terapung ni?
hoho ;p

pic tadi macam tak menjadi sangat aksi melompat
so kami decide nak try lagi
err try? hahaha



tapi ade orang nak lalu
kasi orang lalu dulu
malu siotttttt
hahaha
sebab tu gaya tangan saya macam suruh orang lalu
*refer pic atas


With Puan Sham dekat Lecture hall
haaa ni pon saya ingat dia ngajar ape
Corporate Governance
which is paper paling saya tak shukeeee
sebab banyak Law kena hafal
tak percaya tanye Incek Fauzy
asek mengeluh aje dekat dia
gila punya stress saya amek paper ni
nak drop tak buleh la kan
sebab paper ni under my faculty
wajib amek
tak hamek, tak grad la koo
hahaha


tapi, ehem2, saya skor paper ni
Thanks sayang sebab bagi kata2 semangat :)




Diakhiri dengan gambar bersama housemate tercinta lagi!
see, kan saya dah kata kami ni tak leh berenggang lama
hahaha ;p


Jumpa korang next sem ye
mesti masing2 ade perubahan :)
weeee :D



sem depan start 3 jan 2011
ehem2, birthday saya tu
motif bagitau?
booooo hahaha :D




ok, saya nak bersiap p kerja
harini lecturer nak datang opis utk evaluate trainee2 :)




Nota Kaki :

Minggu ni saya tak balik Gombak. Ade jemputan BBQ on saturday & kenduri kawin best friend saya on Sunday :)



2 ulasan:

Eazy Izzuddin berkata...

alolo...
kenangan tu..
pape pun keep in touch je la..
xD

Entry Baru:
*CONTEST- MISS LOLLY'S | BIRTHDAY*

StrewberiManis =) berkata...

eazy :

ha'ah, kenangan sangat2 :D