Selasa, 2 November 2010

Genap 1 Tahun 1 Bulan Engkau Pergi. Al - Fatihah.

*Al - Fatihah*


:: Mohammad Zairi (K) ::

::Credit to google ::



Saya tahu arwah sudah meninggal pada hari ke 229 arwah pergi
sebab saya saja2 google,
pastu terjumpa satu link pasal berita kematian arwah
SubahanAllah terkedu sangat saya masa tu



saat saya baca atrikel yang di link kan,
saya jadi sebak & sangat terkejut
tapi itulah, yang hidup tetap akan pergi
saya esok, tak tahulah bagaimana cara saya "dijemput"



Masa saya tengah final sem lepas (sem 6),
saya tertanya2 juga la mana hilangnya Si K ni
lama dah tau kami tak berhubung
tapi tak apelah, saya focus dulu untuk final
lepas final kang baru fikir



Takdir Tuhan, memang dah tersurat saya terjumpa link kematiannya
andai tak ada link itu,
pasti saya anggap Arwah masih hidup
Ya-Allah, sungguh sempurna perancanganMu
saya tertanya2 masa final, kau jawab dengan terjumpanya link itu




walau kami tak pernah berjumpa,
tapi dah 5 tahun kami berkawan di alam maya ini
terasa sungguh kehilangan arwah
bila saya bacakan Yassin,
pasti air mata ini merembesss laju
saya terlalu sayangkan persahabatan kami
tapi saya tahu, Kasih Allah lebih banyak dari saya



Al- Fatihah, semoga rohnya ditempatkan di kalangan orang2 yang beriman



ni salah satu keratan akhbar kematian arwah yang saya dapat jumpa

dan juga video dari You tube

*click link di atas untuk terus ke keratan akhbar & video

Al -Fatihah


Nota Kaki :

Andai kata ada family arwah K yang terbaca entry ini, dan tak suka di publishkan berita ini disini, bagitau eh & saya akan privatekan entry ini hanya untuk kenangan & pembacaan saya. Sebab saya tak ada contact no family arwah untuk mintak permission.


8 ulasan:

alia berkata...

saya sgt rindu dia...

al-Fatihah..

Hafiz berkata...

al-fatihah kepada nya.. semoga roh nya diletakkan di kalangan orang yang beriman.. salam takziah buat keluarganya..

:: p R i n c E s S _ N :: berkata...

takziah buat beliau...

shiqin ghazali berkata...

siapa die nye ye N?

StrewberiManis =) berkata...

alia :
if rindukan arwah, bacakan yassin untuknya
huhu

StrewberiManis =) berkata...

hafiz :


Al-Fatihah

thanks atas doa yang dipohon :)

StrewberiManis =) berkata...

princess N :

thanks dear :)

StrewberiManis =) berkata...

shiqin :

arwah kawan cyber n
xpernah jumpe face 2 face
hanya YM & myspace aje
(dulu kan tengah hot myspace :) )