Ahad, 14 November 2010

Diari Hujung Minggu

Sabtu, 13 Nov 2010
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Bangun subuh
pastu tdo balik ;p
Syorgaaaa gile dapat tdo lama on weekend ;p



jahit baju (ade benang tertetas)
iron baju kurung 8pasang
solat zuhur & ngaji
berdongeng dengan budak rumah :D



Ok dah asar
Solat & ngaji
siap2 ke rumah kawan
ade BBQ



Best. rasa enjoy sangat walau ade sedikit kekok ;p
first time tengok LOBSTER
dan first time juga makan LOBSTER
sampai lelangit haku melecur
gile panas
lepas panggang, terus ngappp ;p





1mangkuk mushroom sup with 2 garlic bread,
1 keping daging, 1 ketul ayam & suku lobster & 2 keping burger mini
haku dah senak gile rasanya
sumpah kenyang
saya tak makan malam sangat
so bila di sumbat dengan makanan yang agak berat
tu rasa nak terkoyakkkkkk perut ni
ok, itu over ;p




tapi sungguh, memang kenyang sangat
kek & otak2 saya tak makan walau di hulur
memang takbely masuk dah ;p




sampai rumah pukul 12.30 pagi
rest, mandi, solat Isyak & ngaji
text with my sayang
then pukul 3am, ZzzzZZzzzz



~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Ahad, 14 NOV 2010


after bangun subuh,
sambung tdo lagikkk ;p



then Incek Fauzy text dah bertolak ke Shah Alam
lagi 45min sampai



uh, melompat la haku dari katil kan
baju tak iron lagi
mandi pon tak lagi
haku ni dah la jenis mandi lama
uh sempat ke tak ni??



lelaju bukak drawer cari baju lawa2
nak p kenduri kawin abg KAWAN BAIK saya, Naimah



cari, cari dan masih mencari,
alaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
tak ade baju cantik2
semua baju selain baju kurung,
ade dekat Gombak
tapi saya ade bawak sepasang aje baju kebaya
ahhh rembat aje lah
harap2 masih muat ;p




mandi, iron baju
then pakai
auuwwwwwwwwwwwwwwww
masih muat
tak ketattttt macam sarung nangka pon
eh tu baju kebaya masa saya form 2 ok
saya pernah pakai tahun lepas, masa housemate (tikah) saya kawin
tak sangka masih muat :D


saya siap aje, Incek Fauzy text
just inform dah ade dekat bawah rumah :)



ok, amek kasut bukak grill
eh tu pon nak bagitau ke?
WAKAKAKAKAKA ;p



eh, kami sampai awal gileppp ok
11.30pagi dah terpacak
padahal majlis start pukul 12




mula ingatkan nak beli hadiah
tapi bila dah lama tak jumpa dengan Incek Fauzy,
saat masuk aje kereta,
terussssssssssssssss lupa nak beli hadiah ;p
buleh??



dah sampai rumah Naimah baru teringat
sengal gile! ;p



tak ape la, bagi duit sudah
nasib ade envelop duit raya dekat dalam kereta Incek Fauzy :D






:: Rindu gile dekat kau Naimah :( ::

:: Naimah ni bestfriend saya since darjah 5. tapi sejak masuk sek men yang berlainan, terus jarang berjumpa, hanya call / msg aje :( ::



:: Ehem2, nampak tak kasut saya? Incek Fauzy kata comel macam saya ;p ::




:: Kami mengambil berkat di bawah pintu gerbang mini ::

:: InsyaAllah tahun depan saya bertukar status "Puan" ::

ok, sila bayangkan bagaima rupa Incek Fauzy.
Clue : berambut belah tengah :D


balik kenduri, ingat nak zuhur dekat Gombak
singgah kejap la rumah kan
tapi rumah tak ada orang
parents saya ade kenduri kawin di Ampang


pastu Incek Fauzy tukar plan
p JJ Wangsa Maju
Horeyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy :D


maka, berkebaya la haku ke JJ
gileppp sengan dohhh
kalau baju kurung saya buleh terima lagi
ahh belasah jela ;p



zuhur dekat JJ then baru shopping
saya TERbeli sandal ;p
TER ok, dalam BM "ter" maknanya tak sengaja *alasan ;p



sebenarnya Incek Fauzy nak belikan sotong goreng JJ
saya memang suka gile ok!
ni sambil taip entry ni, tengah nguyah sotong goreng JJ


lately saya macam tak ade selera sangat tau
tu yang Incek Fauzy nak beli sotong
nak BAGI saya MAKAN


dulu saya kena ulser (mata ikan) dekat lidah
memang totally tak makan sangat la
pedihhhh woo
elok ok aje,
saya accident, tak ade selera juga
itu Incek Fauzy risau
before ni saya memang ketagori kuat makan juga lah ;p



sekarang??
dah makan pagi, tu la last saya makan
tak abes pula tu
memang tak ade selera




errr budak rumah ajak p uptown la
hayoooooo macam malas aje nak keluar
penat gile
tapi macam ade perasaan nak p juga
Hohoho ;P




Nota Kaki :

Gambar2 dari handset baru Incek Fauzy. Gileeep jeles T__T


14 ulasan:

NOIN berkata...

kalau nak blank kat muka mamat tu. len kali jangan letak gambar ek. hahaha :P

StrewberiManis =) berkata...

noin :


HAHAHA jeles ah tu tak dapat teka muka Incek Fauzy ;p

btw, lama menghilang?
tertunggu2 gak entry kau ;(

nurayunni berkata...

hikhik...knp nga muke mamat tue...

StrewberiManis =) berkata...

nurayunni :


sebab terkena sinaran kasih sayang saya kot
sebab tu jadik gitu
HAHAHAHA

NOIN berkata...

mana ada hilang, tuka address je ;)
cepat2 la jadi 'puan'
tak sabar dah ni :D

StrewberiManis =) berkata...

noin :

yela, tukar adress tak bagitau pon
nasib ade gambar pelik kan
tergerak la hati kau nak komen
HAHAHA ;p


err apsal kau pula tak sabar?
konpius aku
WAKAKA

shiqin ghazali berkata...

berahsia nye N ni dgn tunang nye.. tkut di kebas org keR? hahax

Eazy Izzuddin berkata...

whoa..
weekend yg menarik hehe
awat blur kan pic tu
mane nk tau
hehe

Entry Baru:
Oh Result

p R i n c E S s _ N berkata...

amik berkat yunk...hihihihi...wahh...bagaimanakah rupa gerangan en fauzy itu...

StrewberiManis =) berkata...

shiqin :

dikebas?
ohhhh nooooooooooooooooo
HAHAHA ;D

relax la, nanti n publish pic kami secara rasmi :)

StrewberiManis =) berkata...

eazy :

eh cheQ blurkan sebab nak suruh hangpa teka :D

StrewberiManis =) berkata...

princess N :

yezzer, ayuh, marilah kita meneka muka Incek Fauzy

errr tapi saya dah tahu :p

naimah berkata...

hehe time kasih anne sb sudi dtg..aku pun doakan tahun depan tercapai hasrat kamu dan en fauzurry (btulke ak eja?) untuk mendirikan masjid..hehe

StrewberiManis =) berkata...

naimah :

sama2 darlingku :)

btw, thanks naimah sayang
doakan yg terbaik utk kami ye :)