Rabu, 20 Oktober 2010

Wishlist Bulan Ini, Bulan Depan & Bulan Lagi Depan ;p

saya rasa sekarang saya perlukan "treatment" untuk diri ini
saya rasa stress sangat since last week
bebanan kerja yang tak pernah surut T__T
now saya rasa down gile!




Nak text Incek Fauzy keluar sama2,
now dia tengah busy
baru dapat big projek
projek yang selama ini ditunggu2
so bila dapat, haruslah dia suka
saya sebagai bakal tunang, sangat memahami beliau
panggggggg perasan eh kau N
hahaha ;p




saya rasa macam lama tak shopping
sungguh tau
macam2 saya nak beli sekarang ni
tapi asal nak beli je,
mula la berkira-kira




nak beli ke tak nak
nak beli ke tak nak
nak beli ke tak nak
nak beli ke tak nak
nak beli ke tak nak
nak beli ke tak nak
nak beli ke tak nak
alih2 tak beli pon
hahaha ;p




tengok tu, banyak kali saya taip "nak beli ke tak nak"
tu nak menunjukkan saya fikir banyak kali before beli
tula padahnye jadik budak akaun
sangat berkira2
hahaha ;p





saya nak beli :

1) Blouse / T-shirt long slive

2) Jeans

3) sandal

4) Handset baru yang maha canggih ada GPS supaya haku tak sesat lagi ;p

5) Nak buat sauna, massage, pedicure, manicure

6) Kain ela
(saya teringin nak buat baju kurung lagi. padahal raya baru ni saya tempah 5 pasang kotttt)

7) Digital Camera
(banyak pic dalam blog ni adalah dari handset saya yang kualiti gambarnye agak kureng)



ok cukup, saya rasa ini jela kot saya nak beli
kang saya list banyak2,
pastu tak dapat, haku jugak yang down lagi
hahaha ;p




sekarang haku kena buat muka tembok dekat Dr Jannah
untuk derma kilat supaya saya dapat beli barangan di atas
hahaha ;p



Jannah, aku tau kau beli banyakkkkkkkkkk barang untuk huda
eh ni Mak kata eh
Mak baru call aku dekat ofis tadi ;p




:: perisa stoberi & mixed fruits menjadi pojaan hatiku ;p ::


now lidah saya tengah kena ulser
kata orang, "mata ikan"
ntah mana term tu dapat, haku pon tak tahu
kalau "mata Incek Fauzy",
rela haku kena selalu
hahahaha ;p




ohh ye berikutan terkena ulser,
selera makan saya agak terbantut
sebab gile punya pedih bila terkena makanan
rela tak makan supaya tak sakit ;p



so Incek Fauzy suruh minum yogurt macam pic above
katanya elok untuk "menggantikan" makanan since saya tak nak makan





ok fine, muka aku jela masuk kedai belakang ni beli yogurt
if haku tak minum, dia datang Shah Alam semata2 untuk belikan
as i said above, now dia tengah busy
saya tak nak susahkan dia
kalau dia tak busy, memang taktik haku tak nak minum
supaya dia datang Shah Alam, pastu buleh jumpe ;p



panjang pula saya bebel kali ni ;p
dah2, saya nak iron tudung pastu nak tdo awal malam ni
gile punya ngantuk dekat ofis tadi
tula, malam tadi orang tdo, kau gayut sampai nangis2 ;p


eh lagi satu nak bagitau ni,
jangan bagitau orang lain tau
janji ye?
hahahaha sengal la kau ni N ;p
masa mandi tadi i perasan rambut i dah panjanglah
wehuuuuuuuu :)




8 ulasan:

Hafiz berkata...

sronok nye dia dh ada tunang..huhuhu

StrewberiManis =) berkata...

hafiz :

eh mana ade tunang la
N kan tak tunang lagi

so the words change to BAKAL tunang
hehe ;p

:: p R i n c E s S _ N :: berkata...

nk sopim jgk laaa....i love yogurt drinks tu...ade 2 botol kt uma lg..yummy2...

StrewberiManis =) berkata...

princess N :

jom shopping jom :)
n punye yogurt dah abes
ngam2 abes bila taip entry ni ;p

Hafiz berkata...

ouh.. ye la tu...
jom men badminton..hehehehe

StrewberiManis =) berkata...

hafiz :

xnak la
n xreti main badminton
pegang reket pon buleh tergeliat tangan ;p

Hafiz berkata...

hehehe n mmg slalu control ayu..
** kiddingzzzz

StrewberiManis =) berkata...

hafiz :

wahhhh jeles la tu n slalu control ayu
hahaha ;p